E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÖztrak'tan İnce'ye yanıt: Sakin olmamız gereken günlerdeyiz---

Öztrak'tan İnce'ye yanıt: Sakin olmamız gereken günlerdeyiz

Öztrak'tan İnce'ye yanıt: Sakin olmamız gereken günlerdeyiz
24 Kasım 2019 - 19:00 borsagundem.com

Muharrem İnce'nin açıklamalarının ardından CHP Sözcüsü Öztrak, "Saray'ın CHP’ye kurmaya çalıştığı kumpasın değirmenine hiçbir partilimizin su taşımaması ve sakin olmamız gereken günlerdeyiz" dedi

CHP'li Muharrem İnce'nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gizlice görüştüğüne dair iddialara bugün düzenlediği basın toplantısıyla 'tezgah' yanıtı vermesinin ardından partiden ilk açıklama Faik Öztrak'tan geldi.

CHP Sözcüsü Öztrak, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Saray'ın CHP’ye kurmaya çalıştığı kumpasın değirmenine hiçbir partilimizin su taşımaması ve sakin olmamız gereken günlerdeyiz. Saray'ın bu operasyonla milletimizin gerçek gündemini karartma çabası boşa çıkacak, milletimizin partimize olan teveccühü daha da artacaktır" ifadelerini kullandı.

​İnce, 'Partinin sözcüsü ağzını açmadı daha' demişti

Beştepe'deki görüşme iddiasına, bugün Yalova'daki evinde düzenlediği basın toplantısıyla yanıt veren Muharrem İnce, kendisiyle ilgili 'dedikoduların' CHP Genel Merkezi'nde üretildiğini savunmuştu. "Beni yıpratmak için harcadıkları enerjiyi AKP'ye harcasalar emin olun iktidar olurlar" diyen İnce, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na da "'İsmi biliyorum' dediniz, açıklamalısınız" çağrısı yapmıştı.

İnca ayrıca isim vermeden Faik Öztrak'a seslenmiş ve "Tek başıma kalsam yine mücadele edeceğim. 'Bu yalandır, ben buna inanmıyorum' demesi lazımdı. Partinin sözcüsü ağzını açmadı daha. Niye savunmuyorsunuz? Ciğerimi yakıyorlar. Bugün partiyi yönetenler benim ciğerimi dağlıyor" demişti.

Muharrem İnce'den CHP Genel Merkezi'ne çok sert eleştiriler

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Süleyman Kırpak25 Kasım 2019 09:26

    faik  de paniğe kapılmış görünmektedir.acaba......????????????????

  • Sdk24 Kasım 2019 23:49

    Bu faik 2001 krizi mimarlarından değilmi... Ula bu CHP de genel başkan ssk batıran... sözcüsü 2000 yılında bankaları hortumlatan BDDKcı...

  • Mehmet ÇEVİK24 Kasım 2019 23:24

    İddia eden chp li, iddiayı yayınlayan chp li, iddiayı yalanlayan chp li. Eee saray bu işin neresinde. Kendileri çalıp kendileri oynuyor, her ne hikmetse suçlu erdoğan oluyor. Bu şekilde giderseniz çıkmaz ayın başı iktidarsınız. :)

  • BİR DOST24 Kasım 2019 19:47

    Millete iftira atmak normal-sıradan bir şey, sakin karşılamak lazım.

  • mezarci 24 Kasım 2019 19:06

    uzerinizdeki donda dusse baskalarindan bileceksiniz be