E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÖztrak: Başkan ve müdürlerin bir kusuru yok ise seçimi yenilemek neden?---

Öztrak: Başkan ve müdürlerin bir kusuru yok ise seçimi yenilemek neden?

Öztrak: Başkan ve müdürlerin bir kusuru yok ise seçimi yenilemek neden?
03 Haziran 2019 - 13:44 borsagundem.com

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, "İlçe Seçim Kurulu Başkan ve müdürlerinin kusuru varsa aynı Başkan ve müdürlerle seçimi yenilemek neden?" dedi.

CHP, Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK), sandık kurullarını yasaya aykırı olarak oluşturdukları iddiasıyla, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma geçiren ilçe seçim kurulu başkanları ve seçim müdürlerinin, yenilenecek seçimlerde de görevlerine devam etmesine karar vermesine tepki gösterdi.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak kişisel Twitter hesabında yaptığı açıklamada, "İlçe Seçim Kurulu Başkan ve müdürlerinin kusuru varsa aynı Başkan ve müdürlerle seçimi yenilemek neden? Başkan ve müdürlerin bir kusuru yok ise seçimi yenilemek neden?" diye sordu.

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALAATTİN CAMGÖZ03 Haziran 2019 22:53

    chp ye her şeye muhalef yapmakta hem olumlu olan şeyler hemde olumsuz olan şeylere fakat.bu sefer bende chp nin düşündüğü gibi düşünmekteyim.bu seçimlerin iptaline neden olan il ve ilçe başkanları hakimler hakında konu adliye ye intila etmiş iken.YSK hata üzerine hata yapıyor.yine aynı pislikleri yaparlarsa ne olacak.haydi söyle YSK bu ısrarın nedendir.demikki YSK kanunlarını baştan aşağı yeniden yapılandırılması gerekmektedir.bunlarda milletvekillerinin hataları bence.