E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÖzkök: FETÖ’cüleri neden atmadık?---

Özkök: FETÖ’cüleri neden atmadık?

Özkök: FETÖ’cüleri neden atmadık?
15 Şubat 2020 - 11:57 borsagundem.com

2002-2006 yılları arasında Genelkurmay Başkanlığı yapan Hilmi Özkök, “TSK içindeki FETÖ’cüleri temizlemedi” iddialarına yanıt verdi. Özkök, "O zaman adı Cemaat olan Fetullahçılık kanunen suç değildi. Ordudan atmak gibi ağır ceza verilemiyordu" dedi.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (21)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ziya16 Şubat 2020 12:50

    Nedim Şener in açıklamaları  ''1986 da askeri liselere soru çalarak giren kişi ve guruplar fark edildi belki kazanırız diyerek o zaman ki ve sonraki genel kurmay bunlara dokunmadı.''  ''çünkü bunlar partilere gidip içki içtiler!  evlerinin önüne bira şişesi bırakarak kendilerini gizlemişler.'' Her ne olursa olsun bunlar hep biliniyor fakat İlker Başbuğ dahil hiç kimsenin atılmasını gündeme getirmediği de ifade ediliyor.  

  • ŞEREF SINIRSIZ16 Şubat 2020 11:44

    Türkiye ekonomi de ve teröri sınırlarımız dışında kurutma hareketlerine başarılar elde edince birilerini rahatsız etmeye başlamışlardır.istiyorlar ki Türkiye aynı Türkiye olsun diye.sizlere ekmek yoktur.

  • ...16 Şubat 2020 09:44

    Efendiler... 250 şehit verdi bu millet.. hesap sorulacak.olayı magazine atmayın. fetocuları kim ordu içine aldı.. fetocuları kim ordu içinde türbelendirdi üst makamlara çıkarttı... var olan 250 - 300 askeri üst makaı görevinden kim aldırdı ergenekon balyozlarla ve yerlerine fetocuları komutan atadı  ? bu tiyatro 2 - 5 yıl sürerken, neden hukumet ve yargı ve bakanlıklar olup bitene seybi kaldı ? fetoyu orduda güçlendiren kim? fetonun abu adımlarını frenlemeyen fetonun siyasi ayağıdır. feto kendini dinlemeyenleri diskalifiye etmek istedi, ozaman, fetonun siyasi ayak ve fetocular devlet yönetiminde karşı karşıya geldi. 15 temmuzda, hangi siyasiler hangi şehirlere başkan ve imamatanacaktı ? darbeden sonra hangi siyasi yada kişi yada kimseler, devlet yönetimininde hangi şehirlerde yer alacaktı ? Mit bunları öğrenmedimi? itiraf gelmedini sorgularda ? magazin yapmayın şehit kanı altı

  • emekli16 Şubat 2020 09:11

    Hala konuşuyor Nedim ŞENER e niye cevap vermedin,2 SATIR yazıyla atarsınız onları.ama atmadınız,kızak yerlerde çalıştırdınız ,siz hikaye anlattınız şu ana kadar.

  • bencede...16 Şubat 2020 08:29

    yaw emekli oldunuz gidin dinlenin, yok paraya tatil yaptığınız askeri kamplarda denizin keyfini sürün, neden orduda her emekli olan siyasette olmaya çalışır anlamam. illa emekli olan başbakan yada cumhurbaşkanı mı? olmalı. neden atmamış fetü cüleri, falan bırakın hikayeyi, eşi baş örtülü diye nice mesai arkadaşınızı çektiniz kızağa, yok suç örgütü değilmiş, birde milletin aklıyla dalga geçiyorlar, mide bulandırmayın, gidin tatil yapın...

  • Arif gs li 16 Şubat 2020 07:23

    Bu ülke ALLAHIN ORDUSUDUR. ne yapsalar boşşşş.

  • KEMAL YILANKIRKAR15 Şubat 2020 20:12

    başbug genel kurmaş olduğu zaman ankara daki bir askeri garizon da ihbar üzerine yüzlerce silah ve roketater çıkmıştı toprak altında.daha sonra bu zaat çıkmış utanmadan tv lere bu roket atar değil boru boru niye büyütüyorsun demiş idi.ben sizlere sorumuyorum.tüm silahlarda demir demir fakat kötü maçlı kullanırsan ne olur.birileri düğmeye baştı başbuğ da son zamanlar da Türkiye büyük işler yapmakta iken çıkıp milletin kafasını bulandırmakta ve karıştırmakta Türkiye yi sekteye uğratmaktadır aynen chp gibi.manidardır suriye de başarılı olacağımız gibi ekonomi de de atılımlar yapacağımız zaman içeriden ve dışarıdan bunu çekemeyenler ülkemizin batmasını isteyenler var malesef üzerine vazife olmayan başbuğ bir tedirginlik bir telaş almıştır aynen chp gibi sanki yakında büyük olaylar olacak gibi.

  • KEMAL YILANKIRKAR15 Şubat 2020 19:12

    bu genel kurmay başkanlarının çoğnu abd tarafından istedikleri seçtirildiği söylenilmektedir.bunların hepside pasif ve başarısızlardı benim nazarımda.şimdide çıkmış söyle böyle diyip tam Türkiye başarı zirvesine yükselmekte iken hepsine emir gelmiş gibi chp ile berabar ortalığa çıkmışlardır.tarihte ilk defa özal bir genel kurmay başkanını silmiştir.ondan sonra RTE  bu ülkeye faydası olanları seçmekte ve görev vermektedir.ALLAH tan TSK için çoğunluğu vatansever insanlar çoğunlukta yoksa şuan ülkemiz ikiye bölünmüş idi.bugün ATATÜRK ün partisi içler acısı durumda terörisitleri destekleyenlerin dümenine girmişlerdir.

  • Emekli15 Şubat 2020 18:16

    Sıradan birinin eşi kapalı diye atıyordunuz meslekten

  • abdullah15 Şubat 2020 19:45

    gerçek müslüman muhafazakarlara ordudan atmakta sakallı anası baş örtülü anaları kışlaya sokmamakta   mahir bunun gibi  askeriyeye çöreklenmiş zatlar elhamdülillah defolup gittiler gitmedilerse de hükümleri kalmadı her  fırsatta irtica gerici diye bu milletin dinine diyanatine düşman hainlerden kurtulduk bunlara keslan diyecek biri çıkması gerekiyotdu abd nin yetiştirdiği milletin halkı değerlerine uzak uşaklar. emekli olup bağdat caddesine oturup askeri uşak olarak gören bu zihniyetler yok edildi elhamdülillah.

  • pazarci15 Şubat 2020 17:41

    ikinci bir iran senaryosunu TC de uygulaya kalktilar,hafizalarinizi biraz yoklayin,humeyn surgunde,bir gece operasyonuyla sah,dan humeyniye gecis ve iranin tamamen dunyaya kapattirilmasi/senaryo aynen uygulamnak istendi ,unuttuklari,Turk,un gucu.Allah Turk,u korusun.Amin.Imarim idam bir an evvel geri getirilir aksi taktirde icerdeki Vatan haini pislikler temizlenmez.

  • HALİL KERTENKELE15 Şubat 2020 16:44

    bu işler öyle kolay işler değil abd en zayıf tarafımız olan din den bizi vurdu.ajanlar göndererek 50 sene önce ülkemizi teslim almış idi.son yıllarda yaşanan olaylarda zirve yaptı ve büyük ihtilal yapıp ülkemizi bölüp kürdistan devletini kuracaklar idi ALLAH tan başınızda adam gibi adam ve ülkesini satmayan ve kelle koltukta savaş veren RTE ve BAHÇELİ var.yoksa halimiz harap idi.bunların kıymetlerini bilelim buradaki hainlerin yorumlarınıda inanmalayım.

  • Babo 15 Şubat 2020 15:57

    Korkunuzdan olmasın

  • Feto15 Şubat 2020 15:42

    Siz fetöcü atmaya kalksaydınız ikidar hemen sizi atardı

  • Nedim15 Şubat 2020 14:16

    Ne derseniz deyin çok fena uyuttular!  Bu kadar basit. Bundan sonra İngiliz İslamcılarına çok dikkat!   Sadece feto meselesi falan değil.  Malum bir yazar  28 şubat ültimatomuna sebep olan Sincan gösterilerini organize etmiş; Etimesgut tan tanklar yürümeye başlamadan sıvışmıştı!  Yine Mavi Marmara gemisini organize eden de bu soytarıydı!  Gemiye binmemek için hasta olduğunu ileri sürüp sıvıştı. Netice ortada. Maalesef Kırmızı pantolon giyip İslamcı takılan bir sürü abuk subuk tip var!  Yani çok fazla münafık karakter var!  bunlar çok kurnaz ve sinsi tipler.  Toplumda bir türlü bir konsensus birliktelik oluşmaması için her şeyi yaparlar!   

  • Nedim15 Şubat 2020 17:08

    Bilgin olmayan bir konuda  bir nik dahi yazmaktan aciz aşağıdaki acuze 3-5 kelimelik hırıltılar  ile konuşur!  Fikri yok ki zavallının  ne desin?

  • Aynen15 Şubat 2020 15:59

    At bakalım tartışabilirsen

  • AAA15 Şubat 2020 13:46

    işte mesele de bu; geleceği öngörememek...  biz daha o yıllarda cemaat denen  bu gurubun  hiç de güvenilir olmadığını, bunların alenen devletin kilit noktalarına çeşitli sinsi yollarla sızdığını görmüş bunların okul ve dershanelerine çocuklarımızı göndermiyorduk. ancak bu cemaatten nemalanan kişiler çeşitli çıkarlar karşılığında bunlara  devlete giden yolları sonuna kadar açtı, ve sonucu  hep beraber gördük, şimdi bir genel kurmay başkanı çıkıp böyle konuşuyorsa, hatta  bugün cumhurbaşkanı olan erdoğan ''aldatıldık allah bizi afetsin' diyorsa, durup düşünmek lazım. ülkeyi geleceği öngörmeyen insanlar mı yönetiyor diye... 

  • Tufan15 Şubat 2020 13:35

    He canım yersen. O kadar namaz kılan oruç tutan hanımı tesettürlü olan askeri neden attınız o zaman? Onların dindar olması suçmuydu? Fetöcülerde o gün dini bir cemaat olarak biliniyordu. Sen desene biz göz yumduk CIA abd istemedi diye. Geçin bu ayakları geçin.

  • Gakko 15 Şubat 2020 13:33

    Namaz kılan oruç tutan ordudan atılıyordu. fetöcüleri neden atmadınız demek ki siz onlarla organik bir bağınız var.

  • ERDİ15 Şubat 2020 13:02

    2002 de M.G.K. karar almış ya.