E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem‘Özilhan’a Japon nişanı---

‘Özilhan’a Japon nişanı

‘Özilhan’a Japon nişanı
12 Mayıs 2016 - 06:12 borsagundem.com

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Özilhan'a Japon hükümeti tarafından nişan verildi

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Tuncay Özilhan, Japon hükümeti tarafından ülkenin siyaset, diplomasi, sanayi, ekonomi, bilim ve kültür gibi alanlarda gelişmesine önemli katkılarda bulunan kişilere verilen, “The Order of the Rising Sun, Gold and Silver Star (Altın ve Gümüş Yıldız, Yükselen Güneş Nişanı)” nişanıyla onurlandırıldı.

Tuncay Özilhan, Japonya’da gerçekleştirilen nişan takdimi sonrasında, Türkiye ile Japonya arasında uzun yıllara dayanan ekonomik ve sosyal iş birliklerinde kat edilen mesafenin, önümüzdeki yıllar için iş dünyasına umut verdiğini belirtti.

Anadolu Grubu şirketlerinden Anadolu ISUZU, 1986 yılında gerçekleştirdiği iş birliği ile Türkiye’de otomotiv sektöründe yapılan ilk Türk-Japon ortaklığına imza atmış, Tuncay Özilhan ise 2008 2012 yılları arasında DEİK Türk Japon İş Konseyi Başkanlığı görevini yürütmüştü.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)