E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÖzerk Kürdistanı kurma hayali---

Özerk Kürdistanı kurma hayali

Özerk Kürdistanı kurma hayali
05 Temmuz 2014 - 18:54 borsagundem.com

HDP Muş Milletvekili Demir Çelik olay yaratacak açıklamalarda bulundu...

Diyarbakır’da Büyükşehir Belediyesi’nin Silvan İlçesi’ne otobüs seferleri başlatmasını protesto etmek için dün şoförlerin belediyeye yaptığı saldırı, bugün HDP ve BDP’liler tarafından kınandı.

HDP Muş Milletvekili Demir Çelik, "Bu saldırı bilerek, istenerek bilinçli tertiplenmiştir. Kürt özgürlük hareketine karşı, Kürt halk iradesine karşı, büyükşehir şahsında, belediyelerimize, halkın öz yönetim organlarına karşı bir tezgahtır, oyundur. O oyunu biliyoruz. Açığa çıkarıp boşa çıkardığımızın üzerinden de özgür özerk Kürdistan'a ulaşacağız, ulaşmanın mücadelesini sürdüreceğiz" dedi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin Silvan'a otobüs seferleri başlatmasını protesto eden Silvanlı şoförler, dün belediye binasına saldırmış, araçlara zarar vermişti. Çıkan olaylarda 5 kişinin yaralanmasının ardından bugün BDP ve HDP'liler, belediye önünde saldırıyı kınadı. Kınamaya, HDP Milletvekilleri Demir Çelik, Nursel Aydoğan, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak, belediye başkanları BDP İl Başkanı Zübeyde Zümrüt katıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • madenci 6706 Temmuz 2014 03:58

    doğusu batısı güneyi kuzeyi ile türkiye toplumu doğruyu bulacaktır.

  • madenci 6706 Temmuz 2014 03:56

    yıllarca dış istihbarat servisleri tarafından güdüldünüz halkı peşinizden sürüklemek için elinize her türlü masum kanını bulaştırsınız.hala daha boş hayaller peşinde koşuyorsunuz.sizde na allah korkusu kalmış nede kul. unıtmayınki Türkiye 76 milyon 8 milyon değil.bizim dedelerimiz 780.576 km kare için savaştılar.ve bu topraklardan bir karış yer vermeyede niyetimiz yok.şimdiki iktidar size nekadar taviz versede bu halk doğruyu bulacak erdemliğe sahiptir.

  • normal05 Temmuz 2014 23:12

    asıl beş on sene sonra diyeceklerini bekleyin

  • ugur05 Temmuz 2014 20:19

    ya arkadaş ne alaka oyun falan. minibüsçüler mafya olmuşlar. sizler bunları bu hale getirdiniz.

  • Vatansever05 Temmuz 2014 19:59

    Bunlar T,C nin dusmanlaridir,Ne Turk Bayragina,Nede Ataturk,e,Nede Turk,luge hazmedemezler,Ve Tarih boyunca yedikleri tabaga pislemekten baska bildikleri bisey yoktur...

  • mehmet topal05 Temmuz 2014 19:14

    bunlara bu kadar izin veren allahından bulasın

  • geceprensi05 Temmuz 2014 19:13

    sizlere bu kadar taviz veren akp allaha havele ediyorum.