E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÖzdil'in villasındaki yıkım 1 aylığına durduruldu---

Özdil'in villasındaki yıkım 1 aylığına durduruldu

Özdil'in villasındaki yıkım 1 aylığına durduruldu
13 Mayıs 2020 - 16:59 borsagundem.com

Yılmaz Özdil'in Bodrum'da bulunan evinin imara aykırı yapılaşmayla kaçak eklentilerinin yıkımı için verilen sürenin dolmasının üzerine bugün Bodrum Belediyesi ekipleri tarafından başlatılan yıkım işlemi durduruldu.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil'in satın aldığı, imara aykırı yapılaşmayla 142 metrekareden 310 metrekareye çıkarılan villanın kaçak eklentilerinin yıkımı için verilen sürenin dolmasının üzerine bugün Bodrum Belediyesi ekipleri tarafından başlatılan yıkım işlemi durduruldu. Özdil'in avukatının itirazı üzerine Muğla 1'inci İdare Mahkemesi'nce 1 aylık yürütmeyi durdurma kararı alındı.

Bodrum'un Bitez Mahallesi'nde Özdil ailesine kaçak eklentilerin yıkımı için verilen süre, bugün doldu. Aile yıkımla ilgili herhangi bir çalışma yapmayınca Bodrum Belediyesi Fen İşleri ile Zabıta Müdürlükleri ekipleri, bugün sabah saat 09.00'da villaya geldi. Dört kamyonet ile villaya gelen yaklaşık 20 kişilik ekip, önce kişisel güvenlik önlemlerini aldı. 'Yıkım ekibi' yazan yeleklerini giyip, baret, maske ve eldiven takan işçiler, daha sonra kazma, balyoz, çekiç, levye ve kürek ile villaya girdi. İşçilerden bir bölümü ise villanın teras bölümüne çıkıp, inceleme yaptıktan sonra kiremitleri aktarmaya başladı.

Özdil'in avukatının itirazı üzerine Muğla 1'inci İdare Mahkemesi'nce 1 aylık yürütmeyi durdurma kararı aldırmasının ardından saat 13.00'e kadar süren çalışmalar yarıda bırakıldı.

Yılmaz Özdil'in evi imara aykırı olduğu gerekçesiyle mühürlendi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Fatma Okçu15 Mayıs 2020 16:54

    El insaf ! Yorumlara baktım da mal bulmuş mağribiler ! Adam yıllardır en ünlü yazar, en çol satan gazetenin yazarı,onlarca kitap yazmış ... denizkenarında bile değil 2 odalı evi olmasın mı yani !?! Mesele ev değil kendileri de biliyor paralı troller !

  • Zafer MERCAN14 Mayıs 2020 11:59

    EGE ve AKDENİZ deki yazlıkların % 70 kaçak veya hazine arazine yapılmıştır.Bu yapılaşmayı göz yuman Yerel yönetimler onun için sahilleri hep aynı yerel yönetimler kazanıyor.

  • Abdullah Kulağıkahverengikıllı14 Mayıs 2020 04:04

    Boğazda kaçak yalısı olan itirafçı vardı ya onca yıl o villa neden yıkılmadı, saraylar ? Özdilin villasını yıkın ama diğer kaçakları da yıkın. Kanun herkes için geçerlidir

  • Hayyam13 Mayıs 2020 22:07

    Cambaza bak..!??

  • gerçek.13 Mayıs 2020 20:03

    şimdi bu hakimler adaletmi dağıttı. seçim zamanı ysk hakimlerine küfür ettilerdi ne oldu. demekki bu ilkede tayyip erdoğan diktatör değil. esas diktatör chp miş. yne utanmazsınız tüh yüzünüze.

  • Servet13 Mayıs 2020 17:58

    Bu ülkede muhalif olmak herkesin hakkı degil bu insanlar yiyit insanlar yaradı olanları cok gocunurlar

  • İdris13 Mayıs 2020 17:38

    Vicdanı olanlar vicdan muhasebesi yapsın.Dürüst siyasetçimi bunlar şimdi.Güya aydın yazar tayfası ama kaçak göçek halkı aşağılama...Neyse

  • mehmet13 Mayıs 2020 17:33

    gecekondular patır patır yıkılıyordu, zenginsen bişi olmaz 

  • salim13 Mayıs 2020 17:22

    Biz açlıktan ölelim,sen yalıda otur,,bir de solcu,,,,olur canım.

  • Salim burnuayvacıktüylü14 Mayıs 2020 04:06

    Sağcı demek lüks, israf, yalan, talan mı demek ? Sağcı her haltı yiyebilir mi demek ? Valla bu haline üzülmedim mantık fukarası. Daha kötü günler görmelisin