E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriÖzbal Boru birleşmeden vazgeçti---

Özbal Boru birleşmeden vazgeçti

Özbal Boru birleşmeden vazgeçti
30 Kasım 2017 - 09:59 borsagundem.com

Özbal Boru'nun Erciyas Boru ile birleşme kararı yürürlükten kaldırıldı

Erciyas Çelik Boru Yönetim Kurulu, Özbal Çelik ile birleşme talebinden vazgeçilmesine karar verdi.

Şirket'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"Gerek Erciyas Çelik Boru San. A.Ş. ve gerekse Özbal Çelik Boru San. Tic. ve Taah. A.Ş. yönetimlerinin küçük yatırımcı lehine iyileştirme gayretlerine rağmen, Sermaye Piyasası Kurulu'nun,
29833736-106.01.01-E.12702 sayılı yazısı ile birleşme işlemine onay vermediğini ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun bu kararı doğrultusunda Erciyas Çelik Boru San. A.Ş. Yönetim Kurulu'nca birleşme talebinden vazgeçilmesine karar verildiği şirketimize bildirilmiştir."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Şerif Lloyt30 Kasım 2017 19:11

    Spk küçük yatırmcıyı korumak adına elinden geleni yapıyor aslında çakallık yapan erciyas adil bir birleşim oranıyla gel dedi 3 kere minik minik oranı arttırarak aynı raporu gönderdi son raporun başvuru yapısı yanlıştı uzun vadede ky umarım kazanır ama erciyasın 12 aylık bilanço üzerinden tekrar birleşme başvurusu yapması lazım yada birleşme yöntemi başvuru şeklini değiştirip başvuru yapması lazım

  • Dolandırıcılık30 Kasım 2017 13:52

    Kafana göre birleşiyom sonra iptal ediyom. Ohhh ne güzel. Boyle saçmalık olurmu. Kumarhanede oynasan % 1 kazanma şansın var. İMKB de 0.