E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporOzan Tufan için Daum’un oğlu devrede---

Ozan Tufan için Daum’un oğlu devrede

Ozan Tufan için Daum’un oğlu devrede
17 Aralık 2020 - 10:36 borsagundem.com

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Ozan Tufan'ın transferi için Bayer Leverkusen harekete geçti. Christoph Daum'un oğlu, Leverkusen'in şef analisti Marcel'in 25 yaşındaki oyuncuyu ikna etmeye çalıştığı belirtildi.

Fenerbahçe forması giyen ve bu sezon başarılı bir performans ortaya koyan Ozan Tufan'ı isteyen takımların sayısı artmaya devam ediyor. İngiltere Premier Lig ve Bundesliga'dan talipleri olan milli futbolcuya son kancayı Bayer Leverkusen attı.

25 yaşındaki orta saha oyuncusunu bir süredir Alman devi Bayern Münih'in izlediği ifade ediliyordu. Bu kez de yine bir Alman takımı olan Bayer Leverkusen'in, milli oyuncuyu radarına aldığı kaydedildi.

DAUM'UN OĞLU DA DEVREYE GİRDİ

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Christoph Daum'un oğlu Leverkusen'in şef analisti Marcel'in milli futbolcuyu bir süredir yakından takip ettiği belirtildi. Marcel'in Ozan'ı Bundesliga'da oynamak için ikna etmeye çalıştığı ifade edildi.

SÖZLEŞMESİ 2023'TE SONA ERİYOR

Bu arada Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Karacabey Belediyespor maçında ikinci yarı oyuna giren Ozan bir ara baldırını tuttu, ancak maça devam etti. 

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2023'te sona erecek Ozan Tufan, bu sezon sarı-lacivertli takımın formasıyla çıktığı 14 maçta 4 gol atarken 2 de asist yaptı.

Fenerbahçe'ye 7.5 milyon euroluk şok!

 

Fenerbahçe, Karacabey Belediyespor'u tek golle geçti

 

Fenerbahçe yönetiminden Erol Bulut kararı!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)