E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinOyuncu Erol Demiröz hayatını kaybetti---

Oyuncu Erol Demiröz hayatını kaybetti

Oyuncu Erol Demiröz hayatını kaybetti
18 Nisan 2021 - 17:45 borsagundem.com

Tiyatro sanatçısı ve oyuncu Erol Demiröz 81 yaşında vefat etti. Demiröz'ün vefatını Ankara Sanat Tiyatrosu ve birkaç filminde yer aldığı Mahsun Kırmızıgül, sosyal medya hesabından duyurdu.

Usta oyuncu Erol Demiröz, 81 yaşında hayatını kaybetti.  Demiröz’ün vefatını Ankara Sanat Tiyatrosu “Erol abimizi kaybettik” notuyla paylaştı

Demiröz’ün yer aldığı “Beyaz Melek” ile “Güneşi Gördüm” filmlerinin senaristi ve yönetmeni olan Mahsun Kırmızıgül, oyuncunun vefat haberinin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Mahsun Kırmızıgül paylaşımında, "Tiyatro ve sinema dünyasının en büyük ustası Erol Demiröz babamız vefat etti. Benim için çok değerli olan bir abiyi, babayı, ustayı, hemşerimi kaybettik. Ah Erol baba ah... Duruşun, fikirlerin, asaletin, insanlığın bize çok şey kattı. Bendeki yerin çok başkaydı. Seni unutmayacağız" ifadelerine yer verdi.

DOSTLARI YASTA

Usta oyuncunun vefatı sevenlerini yasa boğdu. Ünlü isimler Erol Demiröz'ün ardından duygularını dile getirdi.

BEHZAT UYGUR

Bir güzel adam daha veda etti..

ERDEM YENER

Çok üzgünüm. Mucize filminde birlikte çalışma şansı yakaladığım kıymetli büyüğümüz Erol Demiröz abimizi kaybetmişiz.

EROL DEMİRÖZ KİMDİR?

Erol Demiröz, 1961 yılında Halkevleri Genel Merkezi’nde tiyatro çalışmalarına başladı. 1968’de Ankara Sanat Tiyatrosu’nda oyuncu ve yönetmen kadrosunda yer alarak yüzlerce oyunda rol aldı.

Yılmaz Güney’in “Sürü” filmi başta olmak üzere pek çok sinema filminde de boy gösterdi. “Beyaz Melek” ile “Güneşi Gördüm” adlı yapımlarda önemli roller üstlendi.

Uzun zamandır tedavi gören usta oyuncu en son 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayıp 'iyi ki varsınız' mesajını paylaşmıştı.

19. Genelkurmay Başkanı Necdet Üruğ hayatını kaybetti

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)