E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriOylum, Bracknor Fund Ltd'den ilk fonu tahsil etti---

Oylum, Bracknor Fund Ltd'den ilk fonu tahsil etti

Oylum, Bracknor Fund Ltd'den ilk fonu tahsil etti
25 Ocak 2017 - 17:00 borsagundem.com

Oylum, Bracknor Fund Ltd'den ilk fon girişinin bugün itibariyle gerçekleştirildiğini ve kullanım bedelinin şirket hesabına geçtiğini bildirdi

Oylum Sınai Yatırım tarafından KAP'a yapılan açıklama şöyle:

"Şirketimiz, Bracknor Fund Limited ("Yatırımcı") ile dün imzaladığı sözleşme uyarınca ilk kullanım için Yatırımcı ile mutabık kalmıştır. İşbu kullanım için hakim ortaklarımız aracı kurum ve Merkezi Kayıt Kuruluşu nezdinde gerekli başvuruları yaptıklarını, Yatırımcı da aracı kuruma gerekli talimatları ilettiğini bildirmiştir.  

Bugün itibariyle de ilk kullanım gerçekleştirilmiş ve kullanım bedeli Şirket hesabımıza geçmiştir. İşbu işlemlerde Şirketimize yatırım yapan Braknor Fund Limited ve hiçbir menfaati olmaksızın Şirketimizi destekleyen hakim ortağımız Büyüknalbant ailesine şükranlarımızı sunuyoruz.  

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hisseci26 Ocak 2017 09:09

    Yatırım şirketi verdiği kredi ödenmeyince aklı başına gelir tahsisliden aldığı malları 3e 5e bakmadan basar şimdi daha canım cicim ayları