E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisOyak Yatırım satılıyor---

Oyak Yatırım satılıyor

Oyak Yatırım satılıyor
13 Nisan 2016 - 14:07 borsagundem.com

Kulislerden finans sektörüne bomba düştü: Oyak Yatırım satılıyor...

BORSAGUNDEM.COM/KULİS HABER

Sermaye Piyasası, Oyak Yatırım’dan gelen ‘Satılıyor’ haberiyle hareketlendi… Borsagundem.com'a ulaşan bilgilere göre bugün tüm personelin katıldığı toplantıda konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Özer Özdinç, Oyak Yatırım’ın satılacağını duyurdu. Kulislere sızan bomba haberin ardından gözler Phillip Capital’e çevrildi. Bir süredir Türkiye’de yeni bir aracı kurum satın almak istediği konuşulan Singapurlu şirketin, Oyak Yatırım’la ilgilendiği söyleniyor.

OYAK YATIRIM ORTAKLIĞI'NDAN AÇIKLAMA

Haberimiz üzerine Oyak Yatırım Ortaklığı’ndan KAP’a yapılan açıklama şöyle:

“Şirketimiz OYAK Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin %47.27 oranındaki hissesi OYAK Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'ne aittir. Bir basın yayın organında yayınlanan ve Ordu Yardımlaşma Kurumu'nun ("OYAK") %99.44 oranında hissedar olduğu OYAK Yatırım Menkul Değerler A.Ş. hisselerinin satılacağı ileri sürülen haber, OYAK ve OYAK Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ve Şirketimizin bilgisi dışındadır. Söz konusu haberde belirtilen OYAK Yatırım Menkul Değerler A.Ş. hisselerinin satılmasına ilişkin alınmış herhangi bir karar bulunmamakta olup üçüncü taraflardan herhangi bir teklif de alınmamıştır.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (19)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)