E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaOtomotivOtomotivin devleri, elektrikli araç teşvikinde yarışıyor---

Otomotivin devleri, elektrikli araç teşvikinde yarışıyor

Otomotivin devleri, elektrikli araç teşvikinde yarışıyor
19 Mayıs 2019 - 11:50 borsagundem.com

Klasik otomobil alışkanlıklarını yıkmayı ve otomobile yepyeni bir boyut kazandırmayı amaçlayan elektrikli araç sektörünün öncü ülkeleri, otomotivde dönüşümü yakalamak için teşvikler konusunda birbiriyle yarışıyor.

Klasik otomobil alışkanlıklarını yıkmak ve otomobile yepyeni bir boyut kazandırmayı amaçlayan elektrikli araç sektörü, devlet teşvikinin gerektiği en önemli alanlardan biri olarak öne çıkıyor.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALAATTİN CAMGÖZ19 Mayıs 2019 17:13

    ülkemizde artık hiç bir yabancı şirkete teşvik vermek yerine milli ve Türk olan girişimcilere teşvik verilmeli çünkü yabancı kafası bozulunca veya işine gelmeyince fabrikayı kapatıp giderler.

  • Kuddusi19 Mayıs 2019 12:16

    Güneş enerjisinden inverter (yüzyılın icadı) cihazlarla gani gani elektrik üretebiliyoruz.Tüm evlerin çatıları güneş panelleriyle donatılacak elde edilen enerji inverter (çevirici) cihazlarla ulusal şebekeye verilecek.Eğer elektriği bu kadar bol üretirsek , elektrikli arabalarla hiç masrafsız , çuvalla para ödemeden ulaşım ve taşımacılığa adım atmış olacağız.İnverter denen cihaz 12 volt akü düz akımını 220 volt dalgalı elektrik akımına çeviriyor.Bu da elektrikli arabaların yüksek güç isteyen elektrik motorlarıyla kullanımına olanak sağlıyor.Tek korkum Türkiye yine geç kalacak.Avrupa,çin Hindistan fransa bu ülkeler çok ilerdeler tüm arabaların % 30 elektrikli 2040 da dünyada elektriklilerin oranı % 90 ları bulacak deniliyor.UYU TÜRKİYEM UYU , UYUDA BÜYÜ.