E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaOtomotivOtomobili olmayan kalmayacak---

Otomobili olmayan kalmayacak

Otomobili olmayan kalmayacak
19 Ağustos 2013 - 14:10 borsagundem.com

DOD Avek, özel garanti seçeneklerinin yanı sıra 60 aya varan kredi seçenekleriyle ikinci el araç sahibi yapıyor

Her marka, model ve yaşta araç seçenekleriyle Türkiye’nin en büyük ikinci el araç portföylerinden birini elinde bulunduran Tekstilkent’teki DOD Avek ' te her marka ve modeldeki 10 yaşa kadar araçlarda, cazip ödeme seçenekleriyle 60 aya varan kredi  imkanları sunulmaktadır.
Müşterilerin tüm kredi işlemleri bayide bulunan  vdf kredi uzmanı tarafından güvenle gerçekleştirilirken; prosedürlerden uzak, hızlı ve zahmetsiz bir biçimde araç sahibi olmanın ayrıcalığı yaşanıyor.
Diğer bir hizmeti ise 101 nokta ekspertizi sayesinde ikinci el araç alımında sonradan doğabilecek hayal kırıklıklarını ortadan kaldıran DOD Avek, devir, noter ve ruhsat işlemlerinin takip hizmetini de veriyor. Müşteriye ise sadece aracını alıp , keyfini sürmek kalıyor.
DOD Avek 'te ayrıca araç satın alan tüm müşterilere, aracın DOD güvencesiyle satın alındığını belgeleyen, araç satışında ruhsat ile birlikte müşterilere teslim edilen, araca ilişikin tüm detayları içeren özel "DOD Araç Sertifikaları" verilmektedir

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)