E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemOtogar otoparkları İSPARK'a devredildi---

Otogar otoparkları İSPARK'a devredildi

Otogar otoparkları İSPARK'a devredildi
08 Ağustos 2019 - 17:50 borsagundem.com

Bayrampaşa Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, otogara gelerek park alanlarının devir işlemlerini başlattı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), devraldığı 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'ndaki otopark alanlarının işletmesini İSPARK'a verdi.

Bayrampaşa Kaymakamı Osman Aslan Canbaba otogara gelerek, otogarın park alanlarının tahliye kararını Avrasya Terminal İşletmeleri AŞ ile Uluslararası Anadolu ve Trakya Otobüsçüler Derneği yetkililerine ileterek devir işlemlerini başlattı.

Devir işlemlerinin ardından İBB ekipleri, otogarın kontrol noktalarındaki gişeleri, bariyerleri ve diğer ekipmanları sökerek, otopark alanlarının işletmesini devralan İSPARK'ın ekipmanlarını yerleştirmeye başladı.

Bayrampaşa Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, gazetecilere yaptığı açıklamada, belediye ve dernek yetkililerin burada bulunduğunu belirterek, yeni uygulamanın ülkeye ve İstanbul'a hayırlı olmasını diledi.

Canbaba, otobüs işletmelerinin çalışmalarına devam ettiğini aktararak, kendilerinden sadece otopark alanlarının tesliminin istendiğini anlattı.

Bu arada, polis ekipleri devir teslim sırasında otogarda güvenlik önlemi aldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mahallenin Delisi08 Ağustos 2019 23:53

    Giriş -Çıkış ücretsiz olan 25 dakika 1 saat olmalı. Artı eski soygun düzenine son verilerek 1 ücretsiz süre için otobüs bileti istenilmesi saçmalığı(yolcu uğurlayacağız yolcudan biletini istemek zorunda bırakılmak) kaldırılmalı. Galip e bu ülkede su bile verilmemeli...

  • oh bee08 Ağustos 2019 19:27

     hadi bismillah...

  • Bika08 Ağustos 2019 18:01

    İstanbullunun canını sıkmayan giriş ve çıkışı olan yeni otogara ihtiyaç var.

  • Sami5808 Ağustos 2019 23:47

    Yeni otogar lazım fakat ulaşım altyapısı olmadan çok ulaşımı zor olan yere yapmamak lazım şu an esenler otogarı ideal alt katlarını it kopuktan temizleyip düzen yapılması giriş çıkışların daha iyi denetlenmesi lazım trafigi daha denekleyerek sıkışıklik giderilebir.