E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemOtobüs bileti alımlarında online bilet dönemi---

Otobüs bileti alımlarında online bilet dönemi

Otobüs bileti alımlarında online bilet dönemi
15 Mayıs 2020 - 21:07 borsagundem.com

Seyahatleriniz için bilet işlemlerinin elektronik ortama taşınması müşterilerin daha hızlı bir şekilde bilet almasını sağlıyor

Günümüzde otobüs bileti almak için İnternet üzerinden kolayca işlem yapılabilmektedir. Türkiye’nin her noktasına kolayca otobüs bileti alarak seyahat işlemi gerçekleşmektedir. Bu sayede otogarlar ve gişeler kalabalık olmaktan kurtulur. Bilet işlemlerinin elektronik ortama taşınması müşterilerin daha hızlı bir şekilde bilet almasını sağlamıştır. Ayrıca ticari olarak işlemlerin daha hızlı akmasına sebebiyet vermiştir. İnternet üzerinden bilet aldığınız zaman gişelerden herhangi bir bilet bastırmanıza gerek kalmamaktadır. Bu durum elektronik ortama otomatik olarak yansıdığı için herhangi bir mağduriyet yaşanmamaktadır. Sizin yapacağınız tek işlem aldığınız koltuk numarasına gidip oturmaktır. Muavin size soru sorduğunda İnternet üzerinden bilet aldığınızı söyleyebilirsiniz. İnternet ortamında adınız görüneceği için herhangi bir sorun oluşmayacaktır. Ayrıca size gönderilen otomatik mesaj ve maili muavine gösterme şansınız vardır. Ancak bu duruma gerek yoktur. Muavin sizin adınıza bilet bastırarak yolculuğunuzu sorunsuz bir şekilde geçirmenizi sağlayacaktır. Sizde internet sitemiz üzerimizden bilet satın alarak yolculuğunuzu daha kolay bir hale getirebilirsiniz.

Otobüs bileti alırken yaşamış olduğunuz sorunları sitemizin iletişim bölümünden bizimle iletişime geçerek her türlü sorunuza cevap alabilirsiniz. Bu sayede daha hızlı bir sorunu çözmüş olursunuz. Bizim için müşteri memnuniyeti ön plandadır. Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak çeşitli biletlerdeki işlemleri daha verimli hale getirmeye çalışıyoruz. Ayrıca sitemiz üzerinden birçok otobüs firmasının belirlemiş olduğu fiyatlara göz atabilirsiniz. Bunun sonucunda otobüs bileti alabilirsiniz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)