E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriOsmanlı Yatırım’dan yurtiçi ve yurtdışı piyasalarda işlem yapma eğitimi---

Osmanlı Yatırım’dan yurtiçi ve yurtdışı piyasalarda işlem yapma eğitimi

Osmanlı Yatırım’dan yurtiçi ve yurtdışı piyasalarda işlem yapma eğitimi
25 Şubat 2019 - 23:15 borsagundem.com

Osmanlı Yatırım’dan Matriks Veri Terminali ile yurtiçi ve yurtdışı piyasaları takip etme ve işlem yapma eğitimi online ve ücretsiz olarak sunulacaktır.

Finansal piyasalarda profesyonel işlem yapan yatırımcıların yoğun olarak kullandığı Matriks Bilgi Dağıtım Hizmetleri A.Ş. tarafından geliştirilmiş olan Matriks Veri Terminali şimdi de, ABD Dolar/TL, Avro/TL ve diğer birçok pariteleri, emtia (Brent, WTI Petrol, Bakır, Altın, Gümüş) ve yabancı hisse endeksleri (Nasdaq100, Dow Jones, Eurostoxx50, DAX 30, F40, UK100, S&P500) üzerine oluşturulmuş CFD fiyatlarını canlı olarak veriyor ve görülen fiyatlar üzerinden işlem yapma imkanı sunuyor.

Türkiye sermaye piyasalarında alım satıma konu olan tüm menkul kıymetlere ait fiyat bilgileri, Matriks Veri Terminali ile gerçek zamanlı olarak (ilgili lisansların alınması halinde) izlenebilmektedir. Türkiye piyasalarının yanı sıra Uluslararası finans piyasalarına ait Para Piyasaları, Pariteler, Hisse Endeksleri, Faiz oranları, Futures, Ülke Bonoları, Avrupa ve Amerika Enerji Piyasası verileri, Emtialar gibi birçok veriyi Matriks Veri Terminali ile izlemek mümkündür.

Matriks’in gerçekleştirdiği son geliştirmeler ile veri terminallerinde Dolar/TL, Avro/TL, Emtia’larda, Uluslararası Hisse Endekslerinde ve Uluslararası Paritelerde de kaldıraçlı alım satım işlemleri çerçevesinde işlem yapmak da mümkün.

Osmanlı Yatırım, kendi platformlarının yanında sunduğu profesyonel WEB bazlı veri terminallerine ilaveten Matriks veri terminallerini de müşterilerine kullandırmaktadır.

Osmanlı Yatırım’da hesabı olan Matriks veri terminali kullanıcıları, ücretsiz olarak Araştırma menüsünde yer alan hisse analiz ve döviz analiz araçlarından faydalanabilirler.

Matriks’in sermaye/para piyasalarına sunduğu yeniliklerden biri de aynı platform üzerinden hisse senedi, viop, FX ve CFD piyasalarında işlem yapılabilir fiyatları izleme ve işlem kolaylığını getirmiş olmasıdır. Bir şifre ile hisse, viop, FX ve CFD piyasalarına erişim sağlayarak aynı hesaptan FX, emtia (Brent, WTI Petrol, Bakır, Altın, Gümüş) ve yabancı hisse endeksleri (Nasdaq100, Dow Jones, Eurostoxx50, DAX 30, F40, UK100, S&P500) için alım satım imkanı sağlar.

Osmanlı Yatırım da FX hesabı açıldığı takdirde  Matriks terminali üzerinden hisse ve viop piyasalarını da 15 dk gecikmeli izlenebilinmekte.

Osmanlı Yatırımın Matriks ile geliştirdiği FX mobil uygulaması (OSMANLIFX) ve www.osmanlimenkuldoviz.com sitesi ile FX fiyatlarını üye olmadan demo hesap yüklemeden anlık fiyatlarla izleyebilirsiniz.. Aynı şekilde OSMANLIFX mobil uygulamasını indirip döviz fiyatlarını görebilir ve o fiyatlardan işlem yapabilirsiniz.

Osmanlı Yatırım çoklu piyasada izleme ve işlem imkanlarını 28 Şubat Perşembe günü düzenleyeceği webinar ile anlatacaktır. Webinar eğitimine katılmak için link  aşağıdadır.

https://www.osmanlimenkul.com.tr/egitimler

Eğitim linkinde yer alan isim soyad ve e-mail bilgilerinizi doldurduktan sonra eğitim saatine e postanıza gelen linkten online katılım sağlayabilirsiniz.

Sorun yaşamanız halinde 444 1 730 hattından destek alabilirsiniz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)