E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriOsmanlı Yatırım’da tüm araştırma platformları elinizin altında---

Osmanlı Yatırım’da tüm araştırma platformları elinizin altında

Osmanlı Yatırım’da tüm araştırma platformları elinizin altında
20 Kasım 2020 - 07:40 borsagundem.com

Her yatırım aracına uygun, doğru veriler sunan platformlar… Araştır, ince, analiz yap, sonucu var… İşte 'Osmanlı Yatırım’lı olmanın büyük avantajları…

Herkes yatırımlarını yönlendirirken verilere önem verir. Araştırır, inceler ve bir analiz yaparak sonuca varmak ister. Peki, incelediğiniz veriler doğru mu? Veriler doğru değilse eğer oluşan sonuçlar üzücü olabilir.

Ya da soruyu şöyle soralım; her yatırım aracına uygun, doğru veriler ile analiz yapabileceğiniz platformlar var mı? Sorunun cevabı çok zor değil. Osmanlı Yatırım avantajları ile çalışan yatırımcıların ‘Tabii ki var!’ dediğinizi duyar gibiyim. 

Her yatırım aracı için ayrı ayrı sunulan araştırma platformlarından kısaca bahsetmek gerekirse;

Örneğin; hisse senedi vadeli kontratlarda (VİOP) işlem yapan yatırımcı piyasa fiyatlarını teorik fiyatlarla karşılaştırarak kontratların ucuz mu yoksa pahalı mı işlem gördüğünü inceleyebiliyor, Hisse Vadeli araştırma platformunu ücretsiz kullanabiliyor.

Kriterlerinize uygun filtreleme imkanı

Ya da hisse senedi yatırımcısı iseniz, hisse seçerken belirli kriterleriniz var fakat bu kriterlere uygun filtrelemeyi nasıl ve nereden yapacağınızı bilmiyorsanız, bir de üstüne defter kalemle hesap yapmayı hiç istemiyorsanız size iyi bir haberimiz var! HisseLAB!

HisseLAB ile kriterlerinize uygun filtrelemeler yapabilir, hazır filtrelerden faydalanabilirsiniz. Ayrıca yerli ve yabancı kurumların tavsiyeleri iyi ve kötü olan şirketleri, temettü şampiyonlarını, teknik analizi güçlü ve zayıf olan şirketlerin hepsini bir arada bulabilirsiniz.

Yine hisse senetlerinde teknik indikatör değerlerini görebileceğiniz, teknik analize göre AL/SAT sinyali veren, göstergeler ve uzman analizler ile dip zirve analizi yapabileceğiniz Finnet 2000 Plus’ı ücretsiz sunmaktayız.

En iyi hedge analizi burada yapılır

Hisse yatırımlarınızın yanında döviz piyasalarının hareketli olduğu şu dönemde, döviz işlemleri ile de ilgileniyorsanız Döviz Vadeli ve Döviz Opsiyonları araştırma platformlarımız ile en iyi hedge analizleri yapabilirsiniz.

Hedge analizden bahsetmişken globalleşen dünyada yurt dışı ekonomik veri ve piyasalar sizin için önem arz ediyorsa üstün veri analitikleri ile yurt dışı piyasaları takip edebileceğiniz EquityRT’de sizlere sunulmuş durumda. Dünyanın her yerinden ulusal ve yerel piyasa verilerine ulaşarak analizlerinizi daha iyi yapabilir, ulusal yatırım fonlarını takip edebilir, etkin filtreleme ve emsal karşılaştırma özelliği ile yatırım fırsatlarını hızlıca tespit edebilirsiniz.

Araştırma platformlarına erişim kolaylığı

Bahsettiğimiz diğer platformlara ek olarak; Temel Analiz, Yabancı/Fon İşlemleri, Pair Trade platformlarımız doğru veriler ile analizlerinizde size destek olmaktadır.

Araştırma platformlarına erişim kolaylığı harika, hepsi elinizin altında!

Eğer Osmanlı Yatırım müşterisi iseniz e-şubeden seçtiğiniz ürünü talep edebilir veya profesyonel veri terminallerinden ve işlem platformlarından rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

ABD borsaları Kongre'den gelen destek paketi haberiyle yükseldi

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 208,00
En Yüksek: 212,30
En Düşük: 204,60
Değişim 0,48 %
FK: 8,57
PD / DD: 3,32
İşlem Hacmi 14.669.698
Toplam Adet: 70.138
Ağırlıklı Ort.: 209,35
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)