E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemOrmanları yakanlar bir bir yakalanıyor: 6 kişi tutuklandı---

Ormanları yakanlar bir bir yakalanıyor: 6 kişi tutuklandı

Ormanları yakanlar bir bir yakalanıyor: 6 kişi tutuklandı
05 Ağustos 2021 - 19:15 borsagundem.com

Bodrum'da 3 kişinin tutuklanmasının ardından, Milas ilçesinde makilik ve zeytinlik alanlarda çıkan yangınla ilgili 4 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 3'ü tutuklanırken, 1'i ise adliye kontrol şartı ile serbest bırakıldı

Akdeniz ve Ege şeridini kasıp kavuran orman yangınlarında 9'uncu güne girildi. Antalya, Muğla ve Aydın başta olmak üzere yangınların çıktığı bölgelerde mücadele canhıraş şekilde sürüyor.28 Temmuz'da bu yana çıkan 192 yangından 180'i kontrol altına alındı. Alevlerle mücadele sürerken yangınlara neden olan şüphelilerde tek tek tespit edilerek tutuklanıyor.

BODRUM'DA 3 KİŞİ TUTUKLANMIŞTI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında Mumcular bölgesinde çıkan orman yangınıyla ilgili olarak da 3 kişi tutuklanmıştı.

KAÇARKEN YAKALANDILAR
Bu kapsamda Milas'a bağlı Ekindere Mahallesi'ndeki yangınla ilgili Jandarma Komutanlığı ekipleri çalışma başlattı. Yangının ardından İzmir istikametine kaçtığı belirlenen 4 şüpheli, güvenlik güçlerinin çalışmasıyla İzmir girişinde yakalandı.

3'Ü TUTUKLANDI

Milas Jandarma Karakol Komutanlığı'na bağlı Selimiye Karakol Komutanlığı'na getirilen şüpheliler, burada toplanan vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi. İşlemlerin ardından dün Milas Adliyesi'ne sevk edilen kundaklama şüphelilerinden 3'ü sevk edildikleri adliyede tutuklanıp, cezaevine gönderildi. Diğer şüpheli ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

Bodrum'daki yangınla ilgili flaş gelişme: 3 kişi tutuklandı!

 

Yangınlar nedeniyle turizmde 20 milyar dolar gelir hedefi tehlikede

 

Dörtyol'daki orman yangını kontrol altına alındı

 

Bakan Pakdemirli: Karabük ve Adana Feke yangını kontrol altında

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)