E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporOrman bombayı patlatıyor---

Orman bombayı patlatıyor

Orman bombayı patlatıyor
23 Ağustos 2013 - 08:21 borsagundem.com

Beşiktaş’ta başkan Fikret Orman, taraftarlara yıldız transferi konusunda esas gelecek sezon için umut verdi

Bu sezon kadroya 9 yeni isim katan, 1 de kiralık sol bek takviyesi için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ta başkan Fikret Orman, transferde esas bombaları gelecek sezon patlatacaklarını ifade etti. Bilindiği gibi siyah-beyazlıların gündemine bu yaz Ronaldinho, Samuel Eto’o ve Emmanuel Adebayor gibi sansasyon yaratacak isimler geldi. Dünyaca ünlü bu futbolcularla en azından şu ana kadar anlaşma sağlanamadı ama malum transfer dönemi 5 Eylül’de sona erecek. Hâlâ önemli gelişmelerin yaşanması muhtemel fakat başkan Orman, transfer konusunda taraftarlara gelecek sezon için umut verdi.
‘OLMAYAN STADA SPONSOR ALDIM’
Bu sezon kurdukları takımın gelecek yıla kadar oturacağını ifade eden Orman, 2014-15 sezonu için yıldız transferi konusunda iddialı konuştu. Orman, “Seneye öyle 2 isim alacağım ki; yer yerinden oynayacak” açıklamasını yaptı.
Öte yandan Orman, 15 yılda siyah-beyazlılara, başarı primleri hariç 145 milyon dolar gelir getirecek olan Vodafone ile imzaladıkları sponsorluk anlaşmasına gelen eleştirileri de anlayamadığını ifade etti. İmzanın atıldığı gün Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasını yaptıklarını ifade eden Orman, yapılan olumsuz eleştirilere “Henüz yapılmayan, ortada olmayan stada sponsor aldım. Daha ne yapayım?” şeklindeki sözleriyle yanıt verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)