E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemORHAN PALA, GÜNDEM MEDYA GRUBU'NDA---

ORHAN PALA, GÜNDEM MEDYA GRUBU'NDA

ORHAN PALA, GÜNDEM MEDYA GRUBU'NDA
24 Mayıs 2010 - 13:25 borsagundem.com

Ekonomi basının önde gelen isimlerinden Orhan Pala, artık Gündem medya Grubu’nda…

Finansgundem.com ve Borsagundem.com siteleri ile ekonomi basının en fazla takip edilen iletişim mecrası konumuna gelen Gündem Medya Grubu, dev transferlere devam ediyor. Türk basının önemli kalemlerinden Orhan Pala, artık Gündem Medya Grubu’nda. Meslek hayatında Dünya gazetesinde başlayan ve Takvim gazetesi, Vatan gazetesi başta olmak üzere birçok gazete ve dergide finans borsa editörü olarak görev yapan Orhan Pala, Finansgundem ve Borsagundem sitelerinin yayın koordinatörlüğü görevlerini üstlenecek. GAZETECİLERİN YENİ ADRESİ Ekonomi basının önde gelen isimlerini bünyesinde toplayan Gündem Medya Grubu, geçtiğimiz aylarda Ekonomist Dergisi Finans Editörü Kayhan Öztürk’ü Genel Yayın Yönetmeni olarak transfer etmişti. Farklı ekonomi yayınlarıyla iletişim ağını genişletmeyi planlayan Gündem Medya Grubu, çok sayıda deneyimli gazeteci kadrosunda barındırıyor. Bir milyon okuyucuya ulaşan Gündem Medya Grubu, Türkiye’nin en çok izlenen finans portalı Finansgundem.com ve barsa yayıncılığının lideri Borsagundem.com’dan sonra yeni internet siteleriyle önümüzdeki dönemde hızla büyümeyi planlıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ ALTIN11 Ekim 2016 16:16

    SAYIN ORHAN PALA MAİL ADRESİNİZİ BULAMADIĞIM İÇİN BURDAN YAZIYORUM.EMEK ELEKTİRİK TE DÖNEN DOLAPLAR HAKKINDA BİZİ AYDINLATABİLRMİSİNİZ.SAYGILAR