E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemOrg. Akar'dan NATO komutanına FETÖ tepkisi---

Org. Akar'dan NATO komutanına FETÖ tepkisi

Org. Akar'dan NATO komutanına FETÖ tepkisi
10 Aralık 2016 - 01:28 borsagundem.com

Genelkurmay Başkanı Org. Hulusi Akar, Avrupa Müttefik Kuvvetler Komutanı Orgeneral Scaparrotti ile FETÖ'nün hain darbe girişimiyle ilgili açıklamaları dolayısıyla bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Avrupa Müttefik Kuvvetler Komutanı Orgeneral Curtis Michael Scaparrotti ile Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) hain darbe girişimiyle ilgili açıklamaları dolayısıyla bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, Akar'ın, FETÖ'nün hain darbe girişimine ilişkin 8-9 Aralık'ta çeşitli basın yayın organlarında yer alan açıklamaları dolayısıyla Orgeneral Scaparrotti'yi telefonla aradığı belirtildi.

Görüşmede Akar'ın, FETÖ darbe girişimiyle ilgili gerçekler ve bilinen görüşleri bir kez daha Scaparrotti'ye ilettiği bildirildi.

NE DEMİŞTİ?

NATO'nun Avrupa Müttefik Kuvvetler Komutanı Orgeneral Curtis Scaparrotti, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Türkiye'nin Brüksel'de görevli subayları görevden uzaklaştırmasının ittifakı "zayıflattığını" söylemişti. Financial Times'ta yer alan habere göre, Scaparrotti, NATO karargahından Türkiye'ye çağrılan albay ve generallerin darbeye katıldıklarına da inanmadığını ifade etmişti. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Fehmi10 Aralık 2016 08:42

    Sen inansan ne olur inanmasan ne olur NATO denilen birlik turkiye sinirlarinda okadar savas oldu bize ne faydaniz olduki turkiye bizimdir biz sahip cikmasini biliriz