E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemOrduevi ve misafirhaneler sağlık çalışanlarına açılıyor---

Orduevi ve misafirhaneler sağlık çalışanlarına açılıyor

Orduevi ve misafirhaneler sağlık çalışanlarına açılıyor
07 Nisan 2020 - 14:31 borsagundem.com

Milli Savunma Bakanı Akar'ın talimatıyla bazı orduevi ve askeri misafirhanelerin kapıları, Kovid-19'la mücadele kapsamında sağlık çalışanlarına açıldı.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından Kovid-19 salgınıyla mücadele kapsamında alınan tedbirler yurt içi ve sınır ötesindeki birliklerde kararlılıkla uygulanıyor.

Bakanlık tarafından alınan tedbirler kapsamında birlik, karargah ve kurumlara ziyaretçi alınmayacağı, orduevleri ve misafirhanelere, görevli personel ile mücbir sebepler için konaklayanlar haricinde kimse kabul edilmeyeceği açıklanmıştı.

Bu kapsamda belirlenen orduevi ve misafirhanelerdeki boş odalar Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın talimatıyla sağlık çalışanlarının hizmetine açıldı.

Selimiye Astsubay Orduevi, deniz ve hava harp okullarının misafirhaneleri, Büyükçekmece Orduevi'nde toplam 254 oda özel olarak sağlık çalışanlarına ayrıldı.

Sağlık çalışanlarının söz konusu uygulamadan yararlanmaya başladığı öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Berber Bekri08 Nisan 2020 03:24

    Sb. Orduevleri var hepsini açın Aksaray da vatan cad. Var varda var ücret almayın yemek ne isterlerse bedava bu bir savaş ve bu defa askerlerimiz sağlıkçılar onlara birşey olursa savaşı kaybederiz hakim evi öğretmen evi açın açınnnnn

  • yeller esiyor08 Nisan 2020 05:34

    Bekri, uzun zamandır Vatan Caddesi'ne gelmiyorsun herhalde. Aksaray Ordu Evi'nin yerinde yeller esiyor. Yıkıldı... :)

  • istanbullu 07 Nisan 2020 19:27

    görün ülke görün devlet görün idareci görün bizde devlet halka bir sürü yarıdm ve kolaylık sağlıyor . insanın sağılığını ve hayatını düşünor. avrupa ve amerikaya bakın halkına nasıl zulmediyor maske bulamıyorlar varlık içinde yokluk yaşıyorlar gelecek kimin görün en iyi sağlıkçılar hangi ülkede görün en iyi hastaneler en iyi doktorlar kimde görün ülke nerden nereye geldi.

  • Kroona08 Nisan 2020 04:55

    Tıp fakültesinde eğitim veriyorsun galiba hamsi boy. Maske dediğin M3 n95 i ABD üretiyor zaten

  • Eee07 Nisan 2020 18:32

    Ensar vakfinizin yurtlarini niye acmiyorsunuz haayirseverler

  • Sağlık Olsun08 Nisan 2020 07:47

    Yok kardeşim istemeyiz sonra başımıza bir iş gelir.

  • emekli asker07 Nisan 2020 15:19

    tsk nın o kadar çok orduevi var beş yıldızlı bu geçici hizmete verilenlerin  lafı bile olmaz, çok acıdırki sağlık çalışanlarının ne mesai arabası ne lojmanı ne kampı ne orduevleri hiçbir imkanı yoktur, daha insanlar virüs olunca sağlık çalışanlarının adını anmaya başladılar halbuki yüzlerce virüs vardır onlar hayatları boyunca devamlı böyle şeylerle uğraşırlar,ne geceleri vardır ne güzdüzleride nede hafta sonları çoğu zaman aileleri hasta olur onlarla bile ilgilenemezler...

  • ee07 Nisan 2020 14:44

    ne zaman şehitlik verilecek. maden okadar önemli iş yapıyorlar neden hala bu konu düngeme 1 kişi yüzüne getirilemiyor ? kendilerine biş eoldumu arkasındakıelre devlet bakacak bakmalı güvence vermeli.