E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemOrban: Suriyeli mülteciler sınırlarımıza ulaşırsa güç kullanmamız gerekecek---

Orban: Suriyeli mülteciler sınırlarımıza ulaşırsa güç kullanmamız gerekecek

Orban: Suriyeli mülteciler sınırlarımıza ulaşırsa güç kullanmamız gerekecek
17 Ekim 2019 - 12:44 borsagundem.com

Macaristan Başbakanı Orban, Türkiye'deki Suriyeli mültecilerin Avrupa'ya doğru yola çıkarılması halinde 'olağanüstü büyük insan kitlelerinin Macaristan'ın güney sınırlarına ulaşacağının' altını çizdi

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ryu ken 17 Ekim 2019 20:15

    Güç kullanacaksınız demek eee noldu insan hakları? Napacaksınız tarayacan mı o kadar insanı.. Ulan yatın kalkın Türkiye ye dua edin..

  • HALİL KARTAL17 Ekim 2019 18:58

    20 milyon göçmene hazırlanın bakalım ne yapacaksınız.biz sizin bekçiniz değiliz.sizinde anladığınız dilden yakında konuşacağız.her şeyin bittiği noktadayız.sıranız geldi.sizlere adam gibi davranmak iyi gelmiyor.

  • Sebati Simez17 Ekim 2019 15:58

    sen niye karışıyorsun bak biz karıştık başımıza neler geldi sende sal gitsin diğer ab ülkelerine tam 27 ülke yokmu orada.

  • Kamil17 Ekim 2019 14:49

    Güç kullanıp da ne olacak kurban. Telef mi edeceksin  garipleri, sal gitsinler evropanın içerilerine, oradakiler anlasınlar halimizi, ne çektiğimizi

  • acaba17 Ekim 2019 14:39

    macarlar akıllıdır. TÜRKLÜK BİLİNCİ VAR. ANDIMIZ HALA ONLARDA YÜRÜRLÜKTE.. bizim sınırlarımız açık kapı tüm dünya ya.. ikmlerin sayesinde ????