E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinOnur Özbizerdik serbest bırakıldı---

Onur Özbizerdik serbest bırakıldı

Onur Özbizerdik serbest bırakıldı
11 Aralık 2014 - 08:52 borsagundem.com

Cezaevinden çıktıktan 12 saat sonra adam yaralayan Onur Özbizerdik, savcılıkta ifade verdikten sonra serbest kaldı

2009'da Şişli'de bir rezidansta işadamı Fatih Edremit'i öldürdüğü iddiasıyla konulduğu cezaevinden 5 Kasım'da tahliye edilen ancak çıktıktan 12 saat sonra bir restoranda kendisini içeri almadığı gerekçesiyle tartıştığı bodyguard Hakan Gülez'i bacaklarından yaralayarak kaçan ünlü kabadayı Dündar Kılıç'ın torunu Onur Özbizerdik teslim oldu. 

Habertürk Gazetesi'nden Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre Özbizerdik, sorgusunda olayın yaşandığı yerde kız arkadaşının kendisini beklediğini, buraya girmek istediği sırada Hakan Gülez tarafından engellendiğini ve hakarete uğradığını savundu.

Bu sözler üzerine tahrik olduğunu belirten Özbizerdik, hasımlarından dolayı yanında taşıdığı silahı çıkararak yere ateş ettiğini, bu kurşunun Gülez'i yaralamış olabileceğini iddia etti. 

Özbizerdik, olaydan sonra vapurla karşıya geçtiği sırada silahı denize attığını da söyledi. İfadesinin ardından serbest bırakılan Özbizerdik hakkında kasten yaralamak ve ruhsatsız silah bulundurmak suçlarından 7.5 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)