E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporÖnümüzdeki ay takımın başına geçiyor!---

Önümüzdeki ay takımın başına geçiyor!

Önümüzdeki ay takımın başına geçiyor!
19 Mart 2021 - 11:54 borsagundem.com

Brezilya ekiplerinden Soa Poulo U20 takımıyla teknik direktörlük kariyerine başlayacağı öğrenilen Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Alex de Souza'nın, 2 yıllık sözleşme imzalayacağı ve görevine önümüzdeki ay itibariyle başlayacağı bildirildi.

Brezilyalı eski futbolcunun Sao Poulo'nun 20 yaş altı takımının başına geçeceği öğrenildi. Brezilya basınından Globo'nun haberine göre Sao Poulo U20 takımı tarafından Alex'e 2 yıllık sözleşme önerildi. 44 yaşındaki futbol adamının önümüzdeki ay göreve başlaması bekleniyor.

Sao Paulo'da U20 takımını uzun süre çalıştıran Orlando Ribeiro kulüpte geçirdiği 11 yılın ardından Şubat ayında görevinden ayrılmıştı.

FENERBAHÇE'YLE İSMİ ANILMIŞTI

Alex de Souza Fenerbahçe'de 2004-2012 yılları arasında futbol oynadıktan sonra ülkesi takımlarından Coritiba'ya transfer olmuş ve 2015 yılında futbol kariyerini bu kulüpte sonlandırmıştı. Bir dönem Alex'in adı Fenerbahçe teknik ekibi için de anılmıştı.

Fenerbahçe'nin Beşiktaş derbisindeki ilk 11'i belli oluyor!

 

Erol Bulut'tan istifa açıklaması!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • oktaydoğaner19 Mart 2021 13:59

    senin memleketinde fenerbahçeyle anılan birinin kendi memleketinde uygun görüldüğü kategoriye bak. DAHA antrenörlükle futbolculuk arasındaki farkı bilmeyen medyanın, yöneticinin, seyircinin ve idarecinin olduğu bir ülkede de futbol bu kadar gelişebiliyor.