E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporÖnder Karaveli kasayı da doldurdu---

Önder Karaveli kasayı da doldurdu

Önder Karaveli kasayı da doldurdu
20 Ocak 2022 - 11:19 borsagundem.com

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Önder Karaveli, maliyetinin 85 katını kazandırdı, Beşiktaş'a çifte sevinç yaşattı.

Beşiktaş, Önder Karaveli döneminde dokuz resmi maça çıktı; bunlarda altı galibiyet, iki beraberlik ve bir yenilgi yaşadı; bir Süper Kupa kazandı. Kasaya, toplam 25 milyon TL'yi aşkın para girdi.

Ali Aydın'ın Sözcü'deki haberine göre, Süper Lig'deki dört galibiyet ve iki beraberliğin getirisi 10 milyon TL oldu. Yükselen kur ve yayın payındaki azalmayla bu sezon ligdeki bir galibiyete 2 milyon TL, beraberliğe ise yarısı performans primi olarak ödeniyor. Katar'ın davetlisi olarak Doha'da oynanan Süper Kupa'daki şampiyonluk ile de 1 milyon Euro yani yaklaşık 15.4 milyon TL kazanıldı. Türkiye Kupası 5. turunun geçilmesiyle ise yaklaşık 300 bin TL'lik prim hak edildi.

Önder Karaveli'nin yeni sözleşmesinin değeri açıklanmadı ancak 6 ay için genç çalıştırıcıyla 300 bin TL'ye anlaşıldığı vurgulanıyor. Bu da Önder Karaveli'nin, yaklaşık bir ayda kulübe, maliyetinin yaklaşık 85 katını kazandırdığını gösteriyor.

CEYHUN KAZANCI: DENEMELER SÜRECEK

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, son dönemde sosyal medyada sık sık Beşiktaş'a transfer olduğuna dair haberler çıkan genç yeteneklerle ilgili şunları söyledi: “Beşiktaş, resmen duyurmamışsa, bir anlaşma olmamış demektir. Bazı genç oyuncuları deniyoruz. Mesela Livan Burcu'yu denedik. Oyuncu iyi ama karar vermedik henüz. Denemeler sürecek.”

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray için Tiquinho iddiası

 

Beşiktaş'tan Trabzonspor'a! Başkan Çebi önerdi: Ağaoğlu ise...

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 65,20
En Yüksek: 89,65
En Düşük: 80,40
Değişim -18,91 %
FK: 0,00
PD / DD: -3,95
İşlem Hacmi 50.914.941
Toplam Adet: 780.904
Ağırlıklı Ort.: 0,00
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • emekci20 Ocak 2022 12:29

    adama genç çalıştırıcı demişsiniz ama adamın kafasında tek siyah tel yok. süper ligde takım çalıştırma yetki belgesi olan adama teknik direktör denmez üstelik. aşağılamak için bi fenerli veya galatasarlı yapmış habei anlaşılan