E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaManşetÖnce maç sonra Avrupa turu---

Önce maç sonra Avrupa turu

Önce maç sonra Avrupa turu
15 Ekim 2015 - 06:01 borsagundem.com

A Milli takımın Euro 2016 vizesini almasının ardından turizm sektörü harekete geçti

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın, 2016’da Fransa’da düzenlenecek turnuvaya katılacak olması Türk vatandaşlarını da Fransa’ya çıkarma yapmak için harekete geçirdi. Hürriyet'teki habere göre yaşanacak hareketliliğe cevap vermek isteyen turizm sektörü de İzlanda galibiyeti ile birlikte çalışmalarını hızlandırdı. Turizm sektörü temsilcileri, milli takımın finale kalmasını göz önünde bulundurarak planlamalar yaptıklarını söyledi.

FİNALE HAZIRLIK

Skor belli olur olmaz harekete geçtiklerini ifade eden Jolly Tur Yurtdışı Turlar Müdürü Tolga Tekin, “Çeyrek final, yarı final ve final maçlarının tarihleri belli olduğu için hemen bilet talebinde bulunduk. Daha kuralar çekilmediği için grup maçları-nın tarihleri belli değil. Önümüzde hazırlık yapabilmek için ciddi bir süre var. Ayrıca şampiyo-nanın Fransa’da düzenlenmesi de bizim için büyük bir avantaj. Çünkü, Türk halkı Fransa’yı merak ediyor ve gitmek istiyor. Grupta oynanacak maçlar birbirine yakın tarihlerde olursa daha fazla talep olur. Çünkü bir tur kapsamında 2 maç izlenme şansı doğabilir. Geçen yıl Fransa’ya 10 bine yakın kişi götürdük. Bu sayının artmasını bekliyoruz” diye konuştu. Touristica Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Temel,  Fransa’nın o dönemde turistler tarafından da çokça tercih edildiğini belirterek, “Direk şampiyona için gidenlerin yanında, bir maçı izleyip Avrupa turuna devam edecekler de olacaktır. Bu yıl Fransa’ya 6 bin kişiyi götürmeyi hedefliyoruz” dedi.

BÜYÜK PRESTİJ

ETS Tur Yurtdışı Turlar Müdürü İlker Lanacı da Fransa için hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade etti. Ets Tur olarak milli takımın yanında olacakları için çok mutlu olduklarını dile getiren Lanacı, “Yılda Fransa’ya yaklaşık 10 bin kişi götürüyoruz. Milli takımın orada olacak olması tabi ki sayıları yükseltir. Özel ve tarifeli uçaklarımızla bütün planları yapıyoruz. Bu ayrıca bizim şirketimiz için de büyük prestij olacak” dedi.

1 GOL 1000  KİŞİ

MİLLİ takımın attığı tek golün Pronto Tour’un Fransa operasyonuna ek 1000 kişi ekleyeceğine dikkat çeken Pronto Tour Yönetim Kurulu Başkanı Ali Onaran, “Geçen yıl yaklaşık 5 bin kişiyi Fransa’ya götürdük. Bu sayının yüzde 20-25 artacağını düşünüyoruz. Milli takımının başarısı işlerimizin artmasını sağlayacak” dedi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)