E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporÖnce Emenike'ye, şimdi Dişi Kanaryalar'a---

Önce Emenike'ye, şimdi Dişi Kanaryalar'a

Önce Emenike'ye, şimdi Dişi Kanaryalar'a
27 Eylül 2013 - 11:11 borsagundem.com

Emenike'nin bonservisi için Şahenk'le birlikte katkı yapan işadamı, şimdi de basketbol takımının sponsoru oldu...

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, Turkuaz Petrol ile sponsorluk anlaşması imzaladı. F.Bahçe Ülker Arena Metro Enerji Salonu’nda gerçekleştirilen imza törenine aynı zamanda F.Bahçe Kulübü’nün yöneticisi olan Turkuaz Petrol Yönetim Kurulu Başkanı İsfendiyar Zülfikari ve F.Bahçe Üst Yöneticisi Hasan Hakkı Yılmaz da katıldı. Zülfikari, kadın basketbolcuların büyük başarılarına destek vermek istediklerini belirtti.
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, bu sponsorluğun yanı sıra Emmanuel Emenike’nin tekrar sarı lacivertli forma giymesindeki katkıları nedeniyle yönetici İsfendiyar Zülfikari ile Ferit Şahenk’e teşekkür etti.
Hürriyet'ten Ahmet Ercanlar'ın haberine göre Aziz Yıldırım, Zülfikari’ye “Yönetici arkadaşımız yalnız amatör şubelere değil profesyonel takımdaki bazı ihtiyaçlara da destek oluyor. Son örneği de Emenike’nin bonservisinin alımıdır” dedi.
İLK TAKSİDİ ŞAHENK'LE BİRLİKTE ÖDEMİŞLER
Bu bilginin kamuoyunda yer almadığına dikkat çeken Yıldırım, “Sayın Ferit Şahenk ile beraber Emenike’nin bonservisinin ilk ödeme taksitine katılım yapan arkadaşlarımızdan biridir. Burada kendisine teşekkür ediyorum. İlk kez benim ağzımdan duymuş olun” diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)