E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÖnce dayak attılar, sonra dayağa karşıyız dediler---

Önce dayak attılar, sonra dayağa karşıyız dediler

Önce dayak attılar, sonra dayağa karşıyız dediler
05 Ağustos 2014 - 15:12 borsagundem.com

TBMM Genel Kurulu'nda yaşanan yumruklu tekmeli kavganın ardından, Meclis'te temsil edilen siyasi partiler, "şiddete hayır" mesajı üzerinde anlaştı

AK Parti, CHP, MHP ve HDP'nin Grup Başkanvekillerinin üzerinde uzlaştığı, TBMM'deki kavgalardan duyulan üzüntüyü ve "şiddetin hiçbir şekilde tasvip edilmediğini" vurgulayan metin yarın Genel Kurul açılışında okunacak. 

"Şiddete karşıyız" mesajının verildiği metinde, isim verilmedi. Metinde, "Meclis'in onur ve saygınlığına yakışmayan bu davranışlar bizleri üzmüştür" denildi.       


Bu tip olaylara karşı iç tüzüğün "etkin şekilde uygulanması" çağrısının da yer aldığı metinde, "Gerekçesi ne olursa olsun, kim tarafından işlenirse izlensen, şiddetin tasvip edilmesi mümkün değildir" ifadesi kullanıldı. 




KAVGACI VEKİLLER TBMM'DE

Tbmm Genel Kurul’da MHP Grubu’nun  sınır komşularımızdaki çatışmalara Türkiye'den katılımın araştırılması önergesinin  görüşülmesi sırasında  iktidar ile mhp milletvekilleri arasında sözlü tartışmalar sonrası MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak ile  AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, tekme-tokat birbirine girdi. Milletvekilleri yere düşerken, Şahin ve Uzunırmak'ın yüzünden kan aktığı görüldü.Daha sonra yaşanan arbedede MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan’da yüzüne ağır darbe aldı. Dün TBMM’de yaşanan kavga sonrası Genel Kurul bugün Saat:13:00 da tekrar açıldı. Dün kavgaya karışan MHP Iğdır milletvekili Sinan Oğan ve AKP Malatya Miletvekili Mustafa şahin  Milletvekillerinin “Geçmiş olsun “dileklerini kabul etti. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ABK4505 Ağustos 2014 16:38

    IŞİDin terörist ruhunu içinde taşıyan, 80 öncesi gençleri sağcı- solcu diye birbirine kırdıran bugün birbiriyle kuzu sarması olan, biri milliyetçi diğeri ulusalcı tabirini kullanan ama ruhları aynı olan iki parti tek parti olduklarını her gün biraz daha ispat ediyorlar. Ak Partili vekil hakaret eden chp gurubuna ne oluyor, kime diyorsunuz diyor, mhp vekili saldırıya geçiyor, ha chp ha biz diyor. rahşanın önünde chp önünde sus pus olanlar Ak Parti olunca coşuyorlar.

  • KARŞIYAKALI05 Ağustos 2014 15:27

    60 TANE İŞİD E KARŞI TEK BAŞINA KARŞI KOYAN BOZKURT SİNAN OĞAN A SELAMLARIMIZ OLSUN. TANRI TÜRK'Ü KORUSUN...