E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÖmer Çelik'ten Yunanistan'a Meis Adası yanıtı---

Ömer Çelik'ten Yunanistan'a Meis Adası yanıtı

Ömer Çelik'ten Yunanistan'a Meis Adası yanıtı
09 Eylül 2020 - 15:15 borsagundem.com

AK Parti Sözcüsü Çelik, Doğu Akdeniz'de yaşanan gerilimle ilgili "Doğu Akdeniz’de hak ve menfaatlerimize göz dikenler ya da Meis Adası’ndan provokasyon yapanlar bugün İzmir’deki irade ve kararlılığı iyi görsünler" dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Twitter'dan yaptığı paylaşımlarla, İzmir'in 9 Eylül'de düşman işgalinden kurtuluşunu kutladı.

Çelik mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Güzel İzmirimizin düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü kutlu olsun. İstiklal mücadelemizin Gazi Başkomutanı Mustafa Kemal Atatürk ve İstiklal Savaşı’mızın kahramanlarını saygı ve rahmetle anıyoruz. Doğu Akdeniz’de hak ve menfaatlerimize göz dikenler ya da Meis Adası’ndan provokasyon yapanlar bugün İzmir’deki irade ve kararlılığı iyi görsünler. Türkiye büyük bir devlet olarak dostları için güvence, barış isteyenler için teminattır. Şartlar ve imkanlar değişir ama 9 Eylül ruhu değişmez. Masada çözüm isteyenler için masadayız. Sahada dayatma peşinde koşanların karşısında sahadayız. Bugün kararlılık mesajımızın İzmir’den veriyoruz. Bölge barışının teminatı büyük bir devlet olarak hukuk ve hakkaniyet isteyenlerin en büyük müttefikiyiz. İyi komşuluk ilişkileri isteyenler için sarsılmaz bir dostuz. Aksini düşünenlerin yapacağı her hesap yanlış hesap olacaktır."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • manevra 09 Eylül 2020 22:50

    önce işgaldeki adaları kurtarın. millete neden açıklamıyonuz? niye yunanın işgal ettiği adalarımız için tepki yok, bilgi paylaşımı yapmıyorlar ve tüm haber mecraların bir haber çıkmıyor... mavi vatan 20 yıldır aklınızda değilmiydi?

  • manyak herif09 Eylül 2020 21:17

    chp yi kahraman ve yiğit önder sayın atatürk kurmuştur.o yüzden CHP ye laf söylenemez kanunen yasaktır.CHP ye laf atan ve çemkiren gazi atatürke laf demiş olur ki bu kabul edilemez.CHP dışındaki diğer partileri eleştirmek demokrasi gereğidir.

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU09 Eylül 2020 15:31

    Dün chp liderini dinledim yine hep bu zor zamanda hükümeti halka sürekli şikayet etmekten başka bir şey yapmadı.sanki bu ülkenin partisi değiller.bu yaşananlar sanki kendilerini ilgilendirmiyorlar gibi davranıyorlar.bunlar nasıl bir parti yunanistan deniz ile alakamızı kesmeye çalışır iken bunlar işleri güçleri yolları farklı

  • vatandaş09 Eylül 2020 17:35

    dış politikadaki başarısızlığı muhalefete bağlamayın. 2004 te dış güçler sözüne inanmıyorum deyip her olayı buna bağlayan komşularla sıfır sorun politikası ile yola çıkıp sorunlu olmadığımız tek komşu bırakmayan bir ülke yönetimi elbette eleştirilecektir. karşılığında yönetenler düzeltmek için çaba sarfediyor mu?

  • iso09 Eylül 2020 16:19

    ülkenin zor olmayan zamanı mı var? gezi olayları var hükümeti eleştirme, fetö var hükümeti eleştirme, suriye sorunu var hükümeti eleştirme, mısır sorunu var hükümeti eleştirme, libya sorunu var hükümeti eleştirme, virüs var hükümeti eleştirme, doğu akdeniz sorunu var hükümeti eleştirme... Kusura bakmada sanki iktidar bu ülkenin iktidarı değil gibi geliyor bana... 100bilmemkaç ülkeye yardım malzemesi yollayan iktidar bana 5 tane maske veremdi

  • fafa09 Eylül 2020 16:07

    Ali Haydar ,muhalefetten rahatsız olma,bırak o da fikrini söylesin.Gerçi muhalefeti takan mı var?

  • Üç beş kağıt09 Eylül 2020 15:48

    Şimdiye kadar aklınız neredeydi diyor, ekonomi niye bu halde diyor. Demesin mi muhalefet ? Hala laf salatası