E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÖmer Çelik'ten Lübnan Cumhurbaşkanı'na Osmanlı tepkisi---

Ömer Çelik'ten Lübnan Cumhurbaşkanı'na Osmanlı tepkisi

Ömer Çelik'ten Lübnan Cumhurbaşkanı'na Osmanlı tepkisi
02 Eylül 2019 - 18:45 borsagundem.com

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MYK gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Merkez Yürütme Kurulu (MYK), toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Çelik'in konuşmasından satır başları şöyle:

Adli Yıl Açılış Töreni neden Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapıldı diyorlar. Cumurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki tüm birimler, devletin tüm birimlerinin ihtiyaçları için, tüm birimlerin toplantıları için devlet birimlerinin ihtiyaçlarını karşılamak üzere düzenlenmiştir.

Orası milletin evi. Bu konudaki tartışma, ideolojik tartışmaya bağlanan hiçbir mantığı olmayan bir yaklaşım olarak ortaya çıkıyor. Esas olarak orada kuvvetler ayrılığı ve yargının tarafsızlığı ve bağımsızlığı ile ilgili konuşarın ele alınması ve bunu da bütün tarafların duyması şeklinde son derece öneml, bir fırsat ve önemli bir imkan olarak değerlendiriyoruz.

Maalesef gemiş yıllardan beri kendilerinin STK olarak, baro olarak meslek örgütü olarak göremeyen bunun yerine siyasi parti mantığıyla hareket etmeyi içselleştirmiş bazı grupların yanlış bir dil kullanaran toplantılara yanlış bir yaklaşım ortaya koyduğunu görüyoruz. 

Lübnan Cumhurbaşkanı'nın "Lübnanlılara devlet terörü uygulandığı" sözleri

Lübnan cumhurbaşkanının Osmanlı İmparatorluğu'na karşı yakışıksız ifadeleri oldu. 'Devlet terörü' kesinlikle kınadığımız bir ifadedir. Mesnetsiz ve önyargılı bir açıklama yapmanın hiçbir mantığı yoktur. 

Lübnan Cumhurbaşkanı'nın Osmanlı İmparatorluğu ile ilgili sözlerini tümüyle reddediyoruz ve protesto ediyoruz. 

S-400 alımı

NATO üyesi AB ülkelerinde 154 farklı silah sistemi kullanılıyor. ABD 27 ayrı silah sistemi kullanılıyor. Sadece Türkiye'nin farklı bir silah sistemi almasının bütün tabloyu bozuyormuş gibi gösterilmesi gerçeklerle uyuşmuyor

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KILIÇ03 Eylül 2019 08:23

    OSMANLIYA LAF EDEN HERKİM OLURSA OLSUN DÜŞMAN İLAN EDİLMELİ .ÇÜNKÜ BENİM DEDEM KİMSENİN ONURUNA DOKUNMAMIŞ ÜLKELERİ SÖMÜRMEMİŞ ONLARA SADECE İNSANLIK ÖGRETMİŞ OSMANLI DEDEMİN ALLAH MEKANINI CENNET EYLESİN ONLARIN MİRASINI YİYORUZ.

  • Berber Bekri03 Eylül 2019 09:09

    Osmanlı bir aile diğerleri teba vezir dahil kim varsa osmanlının kuluydu senin deden osmanlı filan değildi osmanoğlu ailesinin kölesiydi... Yeniçeri sefer istiyor diye saraya dayanırlar padişah sefer emri verir ganimetlerle gelinir bitene kadar yenirdi....Osmanlı tebası sanat ticaretten anlamaz dı yede ye iyi bilirdi simdi de ayni zihniyet üretim 0 devlet bizi işe alsın versin versin biz vergi vermeyelim üretmeyelim dunya da gelişmişlik sıramız eğitimdeki sıramız üretimde,tarımda, hayvancılıkta,teknolojide ve dahi adalette yerimiz sonlarda almış kılıcı boşa sallıyorsun KILIÇ....atma din kardeşiz....ilber ortaylı yı oku birşeyler öğren..

  • bilader03 Eylül 2019 01:04

    iyide biz Turkiye'yiz. ordan biri oltalama yapmis gibi.

  • pazarci02 Eylül 2019 22:25

    arap diymi,birakin haflasin birgun gelecek o neresine surmeyi bilemedikleri yagda bitecek,bakalim ondan sonra ne b ...yiyecekler......

  • AHMET ÖZBİR02 Eylül 2019 19:14

    OSMANLI emperyalist ülkelerce yıkıldıktan sonra Ortadoğu OLDU KAN GÖLÜ! Sen kime dil uzatıyorsun alçak oğlu!..