E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÖmer Çelik'ten 12 Eylül mesajı---

Ömer Çelik'ten 12 Eylül mesajı

Ömer Çelik'ten 12 Eylül mesajı
12 Eylül 2020 - 11:40 borsagundem.com

AK Parti Sözcüsü Çelik, "Vatan hainliği, tüm darbelerin tek ideolojisidir. Sağcı ya da solcu darbe olmaz, darbe vatan hainliğidir" ifadelerini kullandı.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 12 Eylül 1980 askeri darbesiyle ilgili olarak paylaşımda bulundu. "Her darbe 'vatana ihanet'tir. Gerekçesi ne olursa olsun milletin vatanı korumak için verdiği silahı millete doğrultmak vatan hainliğidir. Tarih gösteriyor ki her darbe vatanı işgal girişimidir" diyen Çelik, şöyle devam etti:

"Bu ihanetin son hamlesi 15 Temmuz’da millet iradesine çarparak paramparça oldu. Tüm darbeciler tarihimizin karanlık kişilikleri olarak millet vicdanında ebediyen mahkum oldu. Adalet hükmünü verdi, veriyor. Düşmanlarımız darbe silahını bir daha asla kullanamayacaklar.  Darbecilik, millete düşmanlıktır! Milli iradeye silah çeken milletin düşmanıdır."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fafa12 Eylül 2020 17:35

    Siz 12 Eylül öncesini yaşadınız mı,ben yaşadım,önümde arkadaşım öldürüdü.O günleri görmediğiniz için atıp tutuyorsunuz.Herkes asker müdahale etsin diye Allah'a yavarıyordu.Dirayetsiz yöneticiler sokağı anarşiye teslim etmişti.Demirel çok hizmet etti,büyüme oranı yükseldi ,ama dirayetli olsaydı,o günler yaşanmazdı.