E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporOmar Elabdellaoui hakkında karar verildi---

Omar Elabdellaoui hakkında karar verildi

Omar Elabdellaoui hakkında karar verildi
07 Ocak 2021 - 12:09 borsagundem.com

Yılbaşı gecesi elinde havai fişek patlayarak gözlerinden yaralanan Galatasaraylı futbolcu Omar Elabdellaoui'nin lisansının askıya alınmasına karar verildi.

Yılbaşı gecesi elinde havai fişek patlayan ve gözlerinden yaralanarak hastanede tedavi altına alınan Galatasaraylı futbolcu Omar Elabdellaoui'nin durumu netlik kazandı.

KESİN DURUMU SEZON SONU BELLİ OLACAK

Sabah'ta yer alan habere göre; Galatasaraylı futbolcu Omar Elabdellaoui'ye özel damlalarla medikal tedavi uygulanıyor. Norveçli oyuncunun kesin durumu sezon sonunda belli olacak. Galatasaray, yabancı kontenjanını açma adına Omar'ın lisansını askıya alacak ve sağ beke takviye yapmaya çalışacak.

DAHA İYİYE GİDİYORUM

Omar Elabdellaoui Instagram hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Bildiğiniz gibi yılbaşı gecesi talihsiz bir kaza geçirdim. Sadece çocuklarım ve eşimle hoş vakit geçirmek istemiştim. Sizleri endişelendirdiğimi biliyorum. Bazen Tanrı bizi test eder. Dualarınız sayesinde bu sınavı geçeceğime inanıyorum.

Daha iyiye gidiyorum. Tıbbi olarak mükemmel ve profesyonel bir bakım alıyorum ve her gün ilerleme kaydediyoruz. Hâlâ bazı zorluklarla karşılaşsak da daha güçlü döneceğim. Söz veriyorum. Lütfen dualarınızda bana da yer verin.

Dua eden, güzel enerjilerini ve mesajlarını gönderen ve benimle olduklarını hissettiren herkese çok teşekkür ederim. Bunun benim için anlamı çok büyük."

Biden'ın başkanlığının tescil edilmesi sonrası Trump'tan ilk açıklama

 

MEB'den yüz yüze eğitim kararı

 

Avrupa borsaları İspanya hariç yükselişle açıldı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)