E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinÖlümler arttı kilise uyardı: Evde yapmayın!---

Ölümler arttı kilise uyardı: Evde yapmayın!

Ölümler arttı kilise uyardı: Evde yapmayın!
12 Nisan 2021 - 12:42 borsagundem.com

Şeytan çıkarma ritüellerinden dolayı ölüm ve yaralanma vakalarından sonra şeytan çıkarma için uygulanması gereken prosedürlere ilişkin Rus Ortodoks Kilisesi, bir dizi yönetmelik hazırladı.

Henüz kamuoyuna açıklanmayan belgenin dini ritüeli düzenleyeceğini belirten Rus Ortodoks Kilisesi'nden Piskopos Hilarion, “Kötü ruhlar tarafından ele geçirildiklerine inanılan insanlar aile üyeleri tarafından öldürülüyor” dedi.

9 yaşındaki bir çocuk babası tarafından şeytan çıkarma adı altında ağzı kapatılıp kırbaçlandıktan sonra; orta yaşlı bir adam, okültizmle ilgilenmeye başladıktan sonra annesi tarafından öldürüldü. 2011 yılında ise Rusya’nın merkezindeki Voronezh’de 26 yaşındaki bir kadın, kocasının şeytan olduğuna inanan ebeveynleri tarafından beş galon kutsal su içmeye zorlandıktan sonra hayatını kaybetti.

Geçen yıl da güney Volgograd bölgesinde, çığlık atan on yaşındaki oğullarını sarımsak ve kutsal suyla kovmaya çalışan bir çiftin videosu ortaya çıkmıştı.

KİLİSEDEN UYARI

Kilise, Rusları nitelikli rahiplerin yardımı olmadan şeytanları kovmaya çalışmamaları konusunda uyardı. Moskova Patriği Kirill, yalnızca “ruhen güçlü” din adamlarının şeytan çıkarma yapması gerektiğini söyledi.

Şeytan çıkarma, Sovyetler Birliği’nin dağılmasının ardından 1990’larda popülerlik kazandı. Şeytan çıkarma konusunda en ünlü isim ise eski bir polis olan ve Hıristiyanlığa dönen Sergei Romanov. Romanov ayrıca birini öldürme suçundan da hapis yatmıştı. 65 yaşındaki Romanov, geçen yıl kilise tarafından aforoz edildi.

Şeytan çıkarma seansında oğlunu öldürdü

 

ABD'de Şeytan Tapınağı din olarak tanındı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • papaz büyücüsü yorgo12 Nisan 2021 22:16

    itinayla isteyenden şeytan ,isteyenden cin çıkarılır.yerim belli yurdum belli beykoz dolapdere 3.sokak.kimi sorsanız gösterir.ücret ,pazarlığa tabidir.

  • Rst12 Nisan 2021 15:08

    Hakikaten çıldırmış insanlık. Bunlarda şeytan çıkarma. Bizde cin çıkarma. Sonumuz hayra ersin. Değişik değişik batıl uygulamalar yitip giden hayatlar. Hey! dünya milletleri Allah tüm evreni yaratandır. Hepimiz ona döneceğiz. Herkes Allaha ulasabilir. Dua edin yeter. O size şah damarınızdan daha yakın! Bu din adamaları niye böyle tuhaf ya anlamıyorum?

  • HASAN TOSUN12 Nisan 2021 13:11

    kendiniz şeytansınız yaptığınız işler şeytana rahmet okutur,saçma sapan geri zekalı insanlar,yazık değilmi o çocuğu öldürmek hemde 9 yaşında