E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporOlaylı maçta, kazanan Galatasaray oldu---

Olaylı maçta, kazanan Galatasaray oldu

Olaylı maçta, kazanan Galatasaray oldu
17 Ağustos 2021 - 00:07 borsagundem.com

Süper Lig'in açılış haftasının son maçında Galatasaray, Çotanak Spor Kompleksi'nde Giresunspor'la karşılaştı. Sarı-kırmızılılar karşılaşmayı 2-0 kazanırken saha içi olayları maçın önüne geçti

Süper Lig'de yeni sezonun ilk maçına çıkan Galatasaray (#GSRAY), deplasmanda Giresunspor'u 2-0 mağlup etti. Karşılaşmaya Marcao'nun Kerem Aktürkoğlu'na saha ortasında saldırması damga vurdu. Yaşanan olayların ardından VAR kararıyla kırmızı kart gören Brezilyalı futbolcuya, sarı-kırmızılı taraftarlardan da büyük tepki vardı.

MARCAO, KEREM AKTÜRKOĞLU'NA SALDIRDI

Galatasaray'ın gollerini 31. dakikada Diagne ve 45+2. dakikada penaltıdan Cicaldau kaydetti. Mücadelenin 61. dakikasında yaşananlar ise karşılaşmaya damga vurdu. Marcao kendisine sus işareti yaptığı gerekçesiyle Kerem Aktürkoğlu'na saldırdı. Brezilyalı futbolcu, genç yıldıza önce kafa atarken daha sonra yumruk attı. Yaşananların ardından VAR'a giden hakem Erkan Özdamar, Marcao'yu kırmızı kartla oyundan attı. Yaşanan olaylardan sonra karşılaşmada başka gol olmazken Galatasaray, Süper Lig'e 3 puanla başladı.

Trabzonspor'dan müthiş başlangıç: 5-1

 

Terim istedi... Galatasaray'a geri dönüyor!

 

Beşiktaş'ta yıldız futbolcu kadro dışı kaldı!

 

Fenerbahçe'ye yeni sol bek Almanya'dan!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 9,44
En Yüksek: 9,63
En Düşük: 8,88
Değişim 5,71 %
FK: 28,23
PD / DD: -5,40
İşlem Hacmi 1.283.160.188
Toplam Adet: 136.908.174
Ağırlıklı Ort.: 9,37
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)