E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemOlaylı cenaze, ülkü ocağı başkanını görevden etti---

Olaylı cenaze, ülkü ocağı başkanını görevden etti

Olaylı cenaze, ülkü ocağı başkanını görevden etti
10 Mayıs 2020 - 20:19 borsagundem.com

Ölüm orucunda hayatını kaybeden Gökçek'in olaylı cenazesi sonrası ülkü ocağı başkanı görevden alındı

Girdiği ölüm orucu sonrası yaşamını yitiren Grup Yorum üyesi İbrahim Gökçek'in cenazesinin defni sırasında olayların çıktığı Kayseri'de, Ülkü Ocakları Başkanı Serdar Turan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatıyla görevden alındığını açıkladı.

Görevden alınan Serdar Turan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Kıymetli büyüğümüz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin emriyle Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı görevim sona ermiştir. Bundan sonra da bir ülkücü olarak liderimizin emrine olmaya devam edeceğim. Kamuoyuna duyurulur.” dedi.

Öte yandan Kayseri Ülkü Ocakları ve bağlı bulunan şehirdeki bütün şubelerin de ikinci bir emre kadar kapatıldığı ileri sürüldü.

Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Serdar Turan'ın görevden alınması, Silivri 9 No'lu Kapalı Cezaevi'nde girdiği ölüm orucu sonucu hayatını kaybeden Grup Yorum üyesi İbrahim Gökçek'in defnedilmek üzere getirildiği Kayseri'de çıkan olayların ardından geldi.

Gökçek'in cenazesi cuma gecesi Kayseri'ye getirilerek morga konulmasının ardından bir grup cenazenin şehre getirilmesini protesto etmiş, çıkan olaylar nedeniyle kentte gerginlik yaşanmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fatih istanbul11 Mayıs 2020 10:24

    BEYNİ YIKANMIŞLAR  NE YAPARSAN  YAP  KENDİ İSTEĞİ  GERÇEKLEŞMESSE  YAPACAĞINI  YAPAR  ÇÜNKÜ  ONLARIN  AĞA  BOBALARI  ÖYLE  İSTER KENDİLERİ  ÜLKENİN  DÜNYANIN  EN  İYİ  YERLERİNDE  YAŞAR  UŞAKLIK YAPANLAR  KENDİNİ  HARCAR . CANA  KIYAR  CANINI  KIYAR 

  • Bıyıksız milli11 Mayıs 2020 00:32

    Vatan sevmek yolsuzluğu, torpili, rüşveti sevmemek demektir. Kendi bu işleri çevirip sonra da bıyık bırakmakla, beylik lafları etmekle olmuyor o vatan millet Sakarya işleri. Ekonomiyi geliştirseydiniz, üretim artsaydi terör illeti de daha az olurdu.

  • Boğaç türk10 Mayıs 2020 22:01

    Allah'ın emrinde ol işe yaramaz herif, kula kul olacağına. Peygamber sav in izinden git