E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemOkulların açılmasına saatler kala Vali Yerlikaya'dan videolu mesaj---

Okulların açılmasına saatler kala Vali Yerlikaya'dan videolu mesaj

Okulların açılmasına saatler kala Vali Yerlikaya'dan videolu mesaj
05 Eylül 2021 - 23:18 borsagundem.com

Pandemi nedeniyle uzun bir süre ara verilen yüz yüze eğitimin yeniden başlamasına saatler kala İstanbul Valisi Ali Yerlikaya sosyal medya üzerinden videolu bir mesaj yayınladı

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, okulların açılmasına ilişkin sosyal medya hesaplarından videolu mesaj yayınladı.

Vali Yerlikaya mesajında, "6 Eylül günü; hasretle beklediğimiz bu ders zili, İnşallah büyük bir coşkuyla yeniden çalacak. Ve 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı hayırlısıyla başlayacak. Eğitim dünyamızın kalbinin attığı İstanbul'umuzda; 2 milyon 696 bin 692 öğrencimiz ve 154 bin 407 öğretmenimiz yeniden ders başı yapacak. Tam 6 bin 748 okulumuz adeta bir çiçek bahçesi gibi cıvıl cıvıl çocuklarımızın sesleriyle dolacak. Sevgili anneler, babalar! Sadece 2021 yılı içinde, İstanbul'umuza; 36 yeni okul kazandırıldı, 68 okulumuz güçlendirildi. 19 okulumuzun da protokolü hayırseverlerimizle imzalandı. 99 okulumuzun inşaatı ise devam ediyor. Anne-babalarımız, öğretmenlerimiz, servis şoförlerimiz, hizmetlilerimiz, kantincilerimiz, güvenlik görevlilerimiz... Altını çizerek ifade etmek istiyorum ki; salgına karşı en büyük gücümüz, aşı.

Onun için; eğer halâ bugüne dek aşılarını yaptırmayanlar varsa, lütfen artık yaptıralım. Birinci doz aşısını yaptıran kardeşlerim, aşılarınızı lütfen tamamlayalım. Ve bir önemli nokta daha Maske-mesafe ve temizlik kurallarından kesinlikle ödün vermeyelim" ifadelerin yer verdi.

18 milyon öğrenci yarın ders başı yapacak

 

Meteroloji'den İstanbul için sarı alarm

 

Türkiye'de son 24 saatte 19 bin 391 yeni vaka tespit edildi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)