E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemOkullarda PCR testi dönemi: Velilerin onayı istenecek---

Okullarda PCR testi dönemi: Velilerin onayı istenecek

Okullarda PCR testi dönemi: Velilerin onayı istenecek
10 Eylül 2021 - 19:52 borsagundem.com

Belirtisiz vaka yaygınlığını anlayabilmek için okullarda PCR testi dönemi başlıyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, okullarda PCR testlerinin nasıl yapılacağına ilişkin bilgilendirmede bulundu. Bakan Koca, "Belirtisiz vaka yaygınlığını anlayabilmek için sınırlı sayıda okulda yapılacak. Velilerimiz önceden bilgilendirilip onayları istenecek" dedi.

Bakan Koca, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Okullarda Pcr testi? Belirtisiz vaka yaygınlığını anlayabilmek için sınırlı sayıda okulda yapılacak. Velilerimiz önceden bilgilendirilip onayları istenecek. PCR taraması, sağlıklı eğitim ortamının devamına ve olası hazırlığa yönelik. Çocuklarla, en deneyimli arkadaşlar buluşacak" ifadelerini kullandı.

Son Dakika: Belirtisiz vaka yaygınlığını anlayabilmek için okullarda PCR testi dönemi başlıyorÖĞRENCİLER RASTGELE SEÇİLECEK

Bakan Koca'nın yaptığı açıklamaya göre yüksek vakalı illerdeki öğrenciler arasından rastgele seçim yapılarak test uygulanacak. Testleri pozitif çıkan öğrencilerin, Sağlık ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın da takip ettiği süreçle evlerinde izole edileceği belirtiliyor.

Koca yerli aşının seri üretimi için tarih verdi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Gercekler 11 Eylül 2021 11:40

    Covit ten çok yanlış tedaviden ve ıygulamalardan öldürdüler insanları. Yanlış ilaç yüklemeleriyke, eve tıkayıp hareketsiz bırakılan insanlar solunum titmi düştüğü için viral hastalıkları daha sert gecirir, eve tıkayıp ilk bahar güneşinden mahrum bırakma, maskelerle kalitesiz oksijen almalar, korku endişe gibi gibi bir çok nedrnle ölümler yükseldi, sonra korona öcüleştirildikçe öcülrştirildi.

  • Demir11 Eylül 2021 11:35

    Covit daha etkili viruslerden biri ama medya marifetleriyle çcüleştirilerek Her şey çok abartıldı. Zaten her yıl bu kadar insan viral hastalıklardan influenza viruslerinden ölüyordu. Büyün ülkeler önceki yıl hastalıklardan ölen insan sayısını 2020 ile 2021 ile karşılaştırmalı sunumunu yapsın. Pandemiye kapanmalar hepsi abartılı

  • Mucize Reis : )11 Eylül 2021 10:07

    Yurt dışına arkadaşlar. Eğitim ve kaliteis iyi, global olarak diplomalar avruapda geçerli. Sizlerden öyle  yeni mezun olupda, 5 yıl deneyim nerede diye soran yok :D adma 22 yaşında mezun oluyor, ş tecrüben neden yok diyen zihniyet yok :D ... Almanya eğitim için gelin  öyle pahalı deil mesela 2 kişilik lüks odalar öğrenci işi, aylık neti, suyu, sıcak su, soğuk yu, elektruk, vb. 280 euro ya var. barınacağın bir yaşam alanın. Türkiye de aynı alan  6 kişiyi tıkıyorlar. Almanya da parttıme çalışabilirsin. bulaşık yıkasan bile 15 euro saatlık gelırın olur. 20 saat çalışsan barınma giderlerini karşılarsın. 2 gun çalışsan öğrenci barınak paran tamam. 2 - luks pc ucuz. 499 euroya Tc de 10 bin tl lık pc alınabılır. türkiye ye gelişlerde pc , elektro gitar, 2 el cep tel (atarlar burda)  vb. al Türkiye ye getir ucuzlar bedava olur. Sağlıkçılar FİNLANDIYA 25 BİN SAĞLIKÇI alacak. ONLİNE FREE başvuru açılıyor. GOOD LUCK