E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemOktay'dan Yunanistan'a tepki: İnsanlık ayaklar altına alındı---

Oktay'dan Yunanistan'a tepki: İnsanlık ayaklar altına alındı

Oktay'dan Yunanistan'a tepki: İnsanlık ayaklar altına alındı
21 Kasım 2021 - 20:17 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Yunanistan sahil güvenliğinin düzensiz göçmenlerin bulunduğu botu Türk kara sularına itmesi ve göçmenlere kötü muamelesine ilişkin, "İnsanlık Ege'de bir kez daha ayaklar altına alındı" sözleriyle tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, sosyal medya hesabından, Yunanistan sahil güvenlik unsurlarının düzensiz göçmenlerin olduğu botu Türk kara sularına itmesi, botun etrafında türbülans oluşturması ve ateş açmasına ilişkin videoyu paylaştı.

"Yazıklar olsun"

Yunanistan'ın düzensiz göçmenlere uyguladığı 'insanlık dışı' muameleye tepki gösteren Oktay, "Dün Avr. Kom. Bşk. Yrd. Schinas’a, Yunanistan'ın gayrı insani geri itme hadiselerinin kabul edilemez olduğunu, Frontex'le Yunan makamlarının sorumluluklarını yerine getirmelerini beklediğimizi vurgulamışken, insanlık Ege’de bir kez daha ayaklar altına alındı! Yazıklar olsun!" dedi.

Rus gemileri art arda boğazdan geçti!

 

Yunanistan'dan Ege Denizi'nde 'insanlık dışı' uygulama

 

Putin ve Paşinyan Dağlık Karabağ için bir araya geldi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yorum21 Kasım 2021 23:13

    sizin yapamadığınızı yapıyor

  • Mucise Reis ;)21 Kasım 2021 21:34

    Ne olacaktı ? 10 kişi alsa 100 olacak. 100 alsa bın.. onbın alsa 1 milyon... bilerek öyle gösterıyorlar. yoksa hoş geldın goçmen buyur sıcak aç yemek diye gösterıklerınde otomatıkman mılyonlar akacaç yunanıstana.  10 mılyon mıllet. 5 mılyonm goçmen gelse ulke çöker, yunanistan batar. o bakımdan yunanistanın umrunda deıl. olmazda zaten. kınama bılmeme ne boş

  • Bir yorum22 Kasım 2021 08:20

    Sen gerçekten tam tekmil teçhizatlı ruhunu şeytana satmış bir   bir   o...... ço....ğusun.   Şimdi de yunan mevzilerine gidip kucaklarına oturmuş  p....cc kurusu...  

  • azmi21 Kasım 2021 21:22

    Suriyeli geçici sığınmacılara da bir göz atsaydınız :(  :(