E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemOktay'dan Semiha Yıldırım ile ilgili ifadelere sert tepki---

Oktay'dan Semiha Yıldırım ile ilgili ifadelere sert tepki

Oktay'dan Semiha Yıldırım ile ilgili ifadelere sert tepki
10 Temmuz 2020 - 03:22 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Semiha Yıldırım'ı sosyal medyada hedef alan ifadelere ilişkin, "İnsan onurunu ve aileyi hedef alan bu ahlaksızlığa ve benzerlerine karşı mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir" dedi


Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım'ı sosyal medyada hedef alan ifadeleri kınadı.

Oktay, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, ''TBMM'nin 28'inci Başkanı Sayın Binali Yıldırım'ın değerli eşleri Semiha Yıldırım Hanımefendiye karşı kullanılan terbiye dışı ifadeleri şiddetle kınıyorum. İnsan onurunu ve aileyi hedef alan bu ahlaksızlığa ve benzerlerine karşı mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir.'' ifadesini kullandı.

İYİ Partili Özeren polis sorgusunda

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • super subjektifler10 Temmuz 2020 10:40

    50 kişiyi götürürüz diyene hiç bir kınama yokmu başkan yardımcısı. Adalet nerede. Götürcekleride bu vatanın evladı Onlar üvey evlatmı. Otekileştirdikçe sıkıntı artıyor anlamıyormusunuz.