E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemOktay: Tehlikeli oyunlar kabul edilemez boyutlara ulaştı---

Oktay: Tehlikeli oyunlar kabul edilemez boyutlara ulaştı

Oktay: Tehlikeli oyunlar kabul edilemez boyutlara ulaştı
15 Ağustos 2020 - 14:10 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Bazı ülkelerin çalışmaları bahane ederek Doğu Akdeniz’de oynamakta oldukları tehlikeli oyunlar Türkiye açısından kabul edilemez boyutlara ulaşmıştır.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Doğu Akdeniz'de yaşanan son gelişmelerle ilgili olarak, ''Oruç Reis Mavi Vatan sınırlarımız içerisindeki çalışmalarına kararlılıkla devam etmektedir. Bazı ülkelerin bu çalışmaları bahane ederek Doğu Akdeniz’de oynamakta oldukları tehlikeli oyunlar Türkiye açısından kabul edilemez boyutlara ulaşmıştır.'' dedi.

Oktay ayrıca, ''Türkiye, bölgesinde ve özellikle de Doğu Akdeniz’de yaşanan tüm konularda, iş birliği yollarını genişletme ve yapıcı diplomasiyi işletme gayreti içindedir. Israrla ülkemize karşı oyun kurmaya çalışanlar ve Türkiye’yi ana karasına hapsetme hayali peşinde koşanlar kaybedenler arasında yerlerini almaya mahkumdur. Türkiye’nin dostluğu değerlidir, bilen için...'' ifadelerinde bulundu.

Oruç Reis'e çok özel koruma

Türkiye'den AB'ye Doğu Akdeniz mesajı

Miçotakis ile görüşün benimle değil

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • belirsizlik15 Ağustos 2020 19:40

    Efendim siz onların tehlikeli oyunlarına karışmayın , kimse Türkiyeyi bir yerden dışlayamaz engel olamaz. Siz memleket meselelerine odaklanın. Ekonomi Suriyeliler deprem salgın işsizlik vb.

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU15 Ağustos 2020 20:32

    sen daha yakamıyı bilmediğin belli oluyor.akdenizin altında karbon yakıtları, petrol ve doğal var trilyonlarca varil bunlaramı verelim ne diyorsun.adam gelip on bin beş bin KM den bunlara konuyor.bak yarın seni evini boşalt derse ne diyeceksin.

  • Hasan15 Ağustos 2020 14:44

    s400 leri antalya ya sahile koyalım. Gelen ruslar da görür yabancılık çekmezler. Zaten kullanmıyoruz ruslar parti yapar üstünde.

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU15 Ağustos 2020 20:32

    vakti saati gelince onları kullanacağız.bak görürsün.az bir zaman kaldı gibi.

  • manyak herif15 Ağustos 2020 19:34

    yiğit yurttaş sen ne diyon.türkiye S400 ü kurmasa doğu akdenizde  bu kadar horozlanabilir mi?bir düşün.S-400 ler kuruldu  lakin amerika bize karşı yaptırım uygulamasın diye kurduğumuzu dünyaya ilan etmedik.bu konular askeri sırdır ve gizlidir.sen ne diyon ya.biz türküz.S400 leri milyar dolar sayıp depoda çürüsün diye mi aldık.

  • Küçük beyin15 Ağustos 2020 15:27

    Ufku vizyonu olmayan geleceği görme kabiliyeti olmayan küçük beyinlerin anlamsız ve gereksiz yorumları

  • fafa15 Ağustos 2020 14:33

    Ülkeler arasında dostluk yok,çıkarlar vardır.Bunun en güzel örneği Amerika'nın bize karşı tavırlarıdır.Yunanistan Fransa'dan uçak ve gemi aldığı sürece dosttur ve bu dostu Fransa başka ülkeye -özellikle Almanya'ya- kaptırmak istememekte.