E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemOktay: Bunun adı kalleşliktir, korkaklıktır, hak hukuk tanımazlıktır---

Oktay: Bunun adı kalleşliktir, korkaklıktır, hak hukuk tanımazlıktır

Oktay: Bunun adı kalleşliktir, korkaklıktır, hak hukuk tanımazlıktır
17 Ekim 2020 - 03:43 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Azerbaycan topraklarındaki sivilleri hedef alan Ermenistan'a sert tepki gösterdi, "Hiçbir insanlık suçu cezasız kalmaz" dedi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ermenistan ordusunun Azerbaycan'ın Gence kentine saldırısına ilişkin, "Bunun adı kalleşliktir, korkaklıktır, hak hukuk tanımazlıktır." ifadesini kullandı.

Oktay, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Ermenistan'ın Gence kentine düzenlediği füze saldırısına tepki göstererek, "Savaş suçu işleyen terörist ve işgalci devlet Ermenistan, Gence'de kadın, çocuk, yaşlı demeden yine masum sivilleri vurdu ve kirli yüzünü bir kez daha gösterdi. Bunun adı kalleşliktir, korkaklıktır, hak hukuk tanımazlıktır." değerlendirmesinde bulundu.

Her konuda sözü olan ülkelerin ve uluslararası kuruluşların işgalci Ermenistan'ın sivilleri katletmesine sessiz kalmasının manidar olduğunu belirten Oktay, "Hiçbir insanlık suçu cezasız kalmaz. Can Azerbaycan'ın daha da güçlü şekilde yanında olmayı sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.

Ermenistan'dan Gence ve Mingeçevir'e füze saldırısı

 

Kalın: Ermenilerin yaptıkları karşılıksız kalmayacak

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • tv17 Ekim 2020 09:46

    bence tek çözüm bu saaddensonra ermenistan topraklarınıda işgal etmek i  ne rusyatı nede başka ülkeleri tanımıycan iki füzede sen atacan ermenistana

  • Bika17 Ekim 2020 08:01

    Rusya kimin yanında! Fransa kimin yanında! Vekâlet savaşı olmasın!