E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemOkmeydanı'nda halk otobüsü yakıldı---

Okmeydanı'nda halk otobüsü yakıldı

Okmeydanı'nda halk otobüsü yakıldı
08 Haziran 2014 - 07:06 borsagundem.com

Okmeydanı Şark Kahvesi'nde cadde üzerinde eylem yapan grup, özel bir halk otobüsüne molotof kokteyli atarak saldırdı

Olay Okmeydanı Şarkkahvesi Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde saat 21.30'da meydana geldi. İddiaya göre yüzleri maskeli bir grup Çıksalın-Alemdar seferini yapan özel halk otobüsünü durdurup molotof kokteyli attı. Biranda alevler içinde kalan otobüs üstten geçen elektrik kablolarını da kopardı. Otobüsün üzerine ve yola düşen elektrik kablosunda da patlamalar meydana geldi. Bu sırada akrep tabir edilen zırhlı polis aracı çevrede toplananları uyararak otobüsten ve elektrik kablosunun temas ettiği caddedeki demir bariyerlerden uzak durmalarını istedi. bir süre sonra olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, yanan otobüse su sıkarak müdahale etti. söndürülen otobüs kullanılamaz hale geldi. 

1 KİŞİ YARALANDI

Molotoflu saldırıya uğrayan otobüsteki yolculardan Yalçın Karamanoğlu; “Ben hastaneye gidiyordum 15 kişilik bir grup önümüzü kesti. Camları önce kırdılar. Sonra içeriye Molotof kokteyli attılar. İçeriden dışarıya kendimizi zor attık. Bir arkadaş yandı galiba onu götürdüler. Biz otobüsten inerken attılar. Bu arabaları yakanlar vatan hainidir. Biz yansaydık ne olacaktı. Yazıktır, günahtır. Bunun telafisi yok" diye konuştu. 

Olayın ardından çok sayıda polis olay yerine geldi. incelemelerin tamamlanmasının ardından otobüs gelen çekiciyle olay yerinden kaldırıldı. Polis molotoflu saldırganların aranmasına yönelik çevrede çalışma başlattı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mehmet08 Haziran 2014 16:32

    fetullahçılar,gezicilerle birlikte türkiyeyi yakmak istiyorlar.tayyip gitsin diye zaafiyet yaratmak istiyorlar.emperyalistlerin uşakları!