E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporOkan Buruk'tan sürpriz Mata kararı---

Okan Buruk'tan sürpriz Mata kararı

Okan Buruk'tan sürpriz Mata kararı
05 Kasım 2022 - 12:27 borsagundem.com

Bu akşam oynanacak Galatasaray-Beşiktaş derbisi taktik savaşlarına sahne olacağa benziyor. Okan Buruk, derbide kilidin açılmaması halinde Juan Mata'yı çilingir rolünde sahaya sürecek

Spor Toto Süper Lig'in 13.haftasında bu akşam Beşiktaş'ı konuk edecek Galatasaray'da gözler İspanyol yıldız Juan Mata'ya çevrildi. Okan Buruk A planını belirlerken, B planını da oyunculara ezberletti. Buna göre işler kötü giderse ilk hamle Juan Mata olacak.

JUAN MATA JOKER ROLÜNDE

Galatasaray derbiye önde basarak erken gol bulma umuduyla başlayacak. Savunmayı önde kurmayı düşünen Okan Hoca, Beşiktaş ataklarında ofsayt taktiği uygulayacak. Ancak işler istendiği gibi gitmezse B planı da hazır. Buna göre Cimbom'da ilk hamle olarak Juan Mata oyuna alınacak. Okan Buruk'un idmanlarda özellikle üzerinde durduğu Mata, son hafta Fatih Karagümrük maçında da sonradan oyuna girip hem iyi oynamış hem de gol bulmuştu.

İLK 11 NETLEŞMEK ÜZERE

Galatasaray'ın derbideki 11'i belli denebilir. Buna göre kalede Fernando Muslera, savunmada ise Boey, Nelsson, Abdülkerim ve Emre Taşdemir yer alacak. Orta sahada Torreira ve Oliveira'ya görev verecek olan Okan Buruk, önlerinde Mertens, kanatlarda ise Rashica ve Kerem'i oynatacak. Forvette ise Mauro Icardi görev alacak. (Akşam)

Galatasaray'da gözler tüzük tadil kongresinde

Kural hatası iddiası: Galatasaray TFF'ye başvurdu!

Icardi'nin yeni takımını açıkladılar: İşte Galatasaray'ın yeni golcüsü!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 9,25
En Yüksek: 9,68
En Düşük: 9,21
Değişim -1,60 %
FK: 27,66
PD / DD: -5,29
İşlem Hacmi 334.603.867
Toplam Adet: 35.531.798
Ağırlıklı Ort.: 9,36
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)