E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÖğrencilere "harç müjdesi"---

Öğrencilere "harç müjdesi"

Öğrencilere harç müjdesi
06 Ağustos 2013 - 15:13 borsagundem.com

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, gurbetçi öğrencilere "harç müjdesi" verdi.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ Twitter'daki hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Bakanlar Kurulu'nun, mavi kartlılar, orta öğretimini yurt dışında bitirip Türkiye'de üniversite okuyandan öğrenim harcı alınmamasını kararlaştırdığını bildirdi. Bozdağ konuya ilişkin mesajında, "Yüksek öğrenim harcının kaldırılması, mavi kartlılar ile yurt dışından üniversite okumak için gelecek vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Eğitim06 Ağustos 2013 16:49

    Katılıyorum.Artık ikinci öğretimlerde normal eğitim gibi mevzuta alınsın ve eşitlik sağlansın.Burada okuyan çocuklarımız kontenjan vardı da mı girip okumadılar,devlet yeterince üniversite yapamamış ve bu çocuklarımız İ.Ö e girmek zorunda kalmışlardır.Anayasanın eğitimde eşitlik ilkesi gereği,devletin sosyal devlet olması gereği çözülmelidir.İnanıyorum çok kısa süre içinde çözülecektir..Büyüklerimiz artık bunları görüyordur...

  • yılmaz06 Ağustos 2013 15:45

    ikinci öğretimde okuyan çocuklarında hakkını verin artık.Onlarda bu memlekette okuyorlar.

  • kasımpaşalı bilal06 Ağustos 2013 15:29

    üniversite ikinci ögretimde okuyanlar bu memleketin çocukları degilmi bakan bey,yapacaksanız tam yapında bizde görelim...boş laflardan bıktık artık!!!