E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÖğrenciler odalarının ışıklarıyla Barış Pınarı yazdı---

Öğrenciler odalarının ışıklarıyla Barış Pınarı yazdı

Öğrenciler odalarının ışıklarıyla Barış Pınarı yazdı
12 Ekim 2019 - 14:35 borsagundem.com

Uşak'ta Kredi ve Yurtlar Kurumunda (KYK) kalan öğrenciler, Barış Pınarı Harekâtı'na destek amacıyla yurtlardaki odaların ışıklarıyla "Barış Pınarı" yazısı oluşturdu.

Uşak Latife Hanım Kız Öğrenci Yurdunda düzenlenen etkinliğe katılan Uşak Valisi Funda Kocabıyık öğrencilerle sohbet etti. Kocabıyık, yaptığı konuşmada operasyon sırasında şehit olan vatandaşlara ve askerlere Allah’tan rahmet diledi.Uşak’ta Kredi ve Yurtlar Kurumunda (KYK) kalan öğrenciler, Barış Pınarı Harekatı’na destek verdi.

Türkiye’nin sınır güvenliğini sağlamanın esas amaç olduğunu belirten Vali Kocabıyık, şunları kaydetti: “Kadim bir medeniyetin ve kültürün mensupları, tarihin her döneminde mazlum milletlerin hamisi olarak zalimliğin ve kötülüğün karşısında kalkan olmuş bir milletiz. İnşallah, Barış Pınarı Harekatı ile de sınırımızdaki PKK ve onun uzantısı olan YPG/PYD terör gruplarının başlarını ezeceğiz. Bu operasyon bir kez daha göstermiştir ki tarihimizden bize miras kalan ‘ordu millet’ anlayışı devam etmektedir.

Operasyonun yapılacağının duyulmasından itibaren bu zamana kadar geçen sürede milletimiz her zaman ordumuzun yanında onun en büyük destekçisi olarak dualarını ondan esirgememektedir.” Kocabıyık’ın konuşmasının ardından öğrencilerle Fetih suresini okudu. Mehmet Hacım Erkek Öğrenci Yurdu öğrencileri de odalarının ışıklarının bazılarını açarak “Barış Pınarı” yazısını oluşturdu, Türk bayrağı açtı ve Fetih suresi okudu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mulayim13 Ekim 2019 11:39

    Fetih süresi ne ya!Bu bir terör operasyonu degilmi?

  • mehmet yılmaz 12 Ekim 2019 17:10

    ASIMIN NESLİNE BU YAKIŞIR.

  • : )12 Ekim 2019 14:54

    unutmamak lazım çanakkalede de öğrenciler görev verildiğinde en ön saflar da bulundu.  Öğrenci insan ne yapabilir ki zaten ? En iyi silahları KALEMLERİNİ sıkı sıkı tutsunlar. onlara bu ülkenin ihtiyacı olacak... Destek ve duyarlılıkları için Atatürk'ün Türk Gençliğine Teşekkürler..