E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemObüs ve tanklar Suriye sınırında---

Obüs ve tanklar Suriye sınırında

Obüs ve tanklar Suriye sınırında
15 Şubat 2020 - 22:37 borsagundem.com

Türk Silahlı Kuvvetlerince Suriye sınırındaki birliklere obüs, tank, mühimmat ve zırhlı iş makineleri sevk edildi. Askeri araçlar güvenlik önlemleriyle sınır birliklerine yönlendirildi.

Türkiye'nin farklı birliklerinden takviye amaçlı gönderilen aralarında obüs, tank, mühimmat ve zırhlı iş makinelerinin de bulunduğu askeri konvoy Hatay'ın Hassa ve Kırıkhan ilçelerinden geçerek Reyhanlı'ya ulaştı.

Suriye'ye asker sevkiyatı sürüyor

Askeri araçlar güvenlik önlemleriyle sınır birliklerine yönlendirilirken, çocuklar da Türk bayrağıyla sevgi gösterisinde bulundu.

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (15)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HALİL16 Şubat 2020 14:25

    ypg  ve pkk lı teröristler daha da başarısız olacaklarını bildikleri için eski kuvvet komutanları ve chp hdp ve iyi parti bundan rahatsız olduklarını düşünmekteyim.peki sizlere soruyorum.abd rusya ingiltere fransa almanya nın suriye de libya da ne işleri var.

  • kılıç16 Şubat 2020 10:00

    ALLAH KORUSUN ÜLKEMİN İSTİKRARINI BOZMAYA KALKANLARA HADDİNİ BİLDİRECEKDİR.

  • A. A.16 Şubat 2020 08:13

    Suriye Esad'ın değil, Suriye halkınındır. Biz de Suriye halkını Cani Esad'dan korumaya gidiyoruz. Rusya'da bunu istemeye istemeye kabullenecektir. Türkiye'yi kaybetmek istemeyecektir. Yoksa Rusya ile savaş olmaz. Kimse aklını peynir ekmekle yemedi...

  • vidivya16 Şubat 2020 09:12

    Güneydoğuda Hendek operasyonu adıyla terör örgütüne karşı mücadele verdiğimizde Esad mazlum vatandaşları koruyacağım diyerek bizim topraklarımızı işgal etmiş olsaydı Türkiyenin refleksi ve tepkisi nolurdu işte aynı Esad gibi karşılık verirdik değil mi vururduk savaş açardık işte Esadın yaptığı da şu anda aynı. Ruslarla dans olmaz Osmanlı bile hiçbir zaman Rusları yenemedi tarihsel en büyük düşmanımız Ruslardır. ABD nasıl bir şeytansa Rusya da ayrı bir şeytan. Rusları yere göğe sığdıramayan akp şimdi ABD'nin ayaklarına kapanır oldu şimdi bu nasıl bir dış politika. Erdoğan döneminde bu ülke yıkılmazsa tarihin hiçbir döneminde yıkılmaz. Şu an uçurumun kenarındayız.

  • Yaaa16 Şubat 2020 02:05

    Ya savaş olacak zaten bu kesin. Akıl var mantık var Esad kendi ülkesinin topraklarından niye çekilsin ki ve biz de saldırıya geçersek Rusya tepemize binecek bizi vuracak. Bu kadar basit her türlü erdoğan aleyhine olacak.

  • A. A.16 Şubat 2020 01:12

    Suriyeliler ülkemize gelirler. Niye geliyorlar diye sorarlar. Gelmesinler diye güvenli bölge oluşturmaya gideriz. Niye gidiyoruz diye soruyorlar. IŞİD'e, Pyd'ye niye girdiysek İdlib'e de onun için giriyoruz. Anlamak o kadar zor mu? Abd nasıl tırsdıysa, Rusya'da öyle tırsacaktır. Yeter ki siz devletinize, ordunuza güvenin, korkmayın...

  • Şakamısınsen16 Şubat 2020 01:35

    Abd mi bizden tırstı ya git Allahıni seversen ya tamam Türküz ama hayal dünyasında yasamayalım ABD 2 tane atom bombası sallasa Türkiyenin felç olmasi için yeterlidir. Bizim abd, rusya ve fransa ile mücadele edecek gücümüz yok. Osmanlı bile tarihinde Fransa'yı, Rusya'yı, İngiltereyi, ABD'yi yenememistir. Fazla uçmayın kardeşim.

  • bebeyebaksen16 Şubat 2020 01:30

    La olum gece vakti ne içtin acaba Ruslar conilere benzemezler. Ruslar kindar ve psikopattır. Ruslar fazla uzatmaz doğrudan hesabı keser. Denemesi bedava kardeşim yakinda görecez biz Esada vurduğumuz anda Ruslar direkt bizi vuracak. Suriye artık Ruslarındır. Sen git anca Diriliş Ertuğrul izle gaza gel bebe😂

  • Vatan sever 16 Şubat 2020 00:55

    Bu kadar askeri sevkiyat niye.

  • einh16 Şubat 2020 00:04

    Esadı devirecem diyen Erdoğanın kendi sonu olacak..Garibim Hitler de böyle gaza gelmişti Rusyaya kadar ilerledi ama Rusyayı ele geçirmeyince kendi sonu oldu. Demedi deme ibrahimm😂

  • olabilir15 Şubat 2020 23:37

    Analist ve Stratejist birisi olarak söylüyorum yakında Erdoğan, dostum Esad demek zorunda kalacak ve masaya kozu olmadan oturacak. Yani Esadla öyle veya böyle anlaşma yoluna gidecek ve bu durum Erdoğanın uluslararası arenada karizmasını ve Ortadoğudaki soyutsal hakimiyet alanı düşecek ve iç politikada yani ülkemizde ağır bir muhalefet baskısıyla kalacak ve liderliği tartışılır hale geleceği için son çare erken seçim kararı alınacak. Erdoğanın aklına gelmeyen sonuçlara gebe bir süreç yaşıyoruz. Bakarsın Esada devirmek için rüya görenler kendi ipini çekmiş olacaklar. Eylül gibi bir erken seçim bekliyorum.

  • Barış15 Şubat 2020 23:14

    Esadla anlaşıp mülteci sorunu çözmek ve Ortadoğu barışını katkı sunmak aslında hiç zor değil. Basit bir yolu denemek varken Rusya ve İran desteğini sonsuza kadar almış Suriye gibi bir ülkeyle doğrudan çatışmaya girmek bana başka bir emellerin olduğunu gösterir. BOP eşbaşkanı erdoğam görevini layıkıyla yerine getiriyor. Kendisine biçilen rölü iyi oynuyor. Amerika Suriye savaşının 30 yıl süreceğini raporlarında belirtmiş ve bu bataklığa bizi hızla sokmak demek BOP'un emellerine hizmet etmek demektir Türkiyenin bölünmesine doğru gidecek bir süreç yaşıyoruz milyonlarca mülteci var ilerde çok daha büyük sorunlara gebe. BOP eşbaşkanı rolünü iyi oynuyor.

  • AHMET ÖZBİR15 Şubat 2020 23:14

    BEBELERİN üzerine varil bombaları atan kanı bozuk Esed'i ve teröristlerini imha etmek her Türk evladının birinci vazifesidir. İDLİB MUTLAKA İŞGÂL EDİLMELİ, SİVİLLER KURTARILMALIDIR!..

  • esazb16 Şubat 2020 00:19

    Suriye'nin kendi ülkesinde ve meşru bir bir rejimin yönettiği ülke topraklarında uluslararası hukukta hiçbir meşruluğu olmadan saldırmak açıkçası başka bir ülkenin topraklarına işgal etmektir. Davet edilmediğimiz yere gitmeyiz diyen Erdoğan Suriye'ye davetsiz giriyor paradoksa bak. Erdoğanın boyunu da aşar bu mesele ipini çekerler yakında. ABD nin yazıp yönettiği senaryo Rusya'nın müdahelesiyle erdogamın başına patlayacak.

  • 3. Dünya Savaşı15 Şubat 2020 23:00

    Görünen o ki bu büyük sevkiyatlar boşuna yapılmaz gövde gösterisi desem hiç zannetmiyorum. Çok net ki Suriye ile savaşacağız. Suriye kendi topraklarım teröristlerden geri alacağım ve %80'ini aldı ve Rusya'nın da çok büyük desteği var. Türk ordusunun Suriye ile sıcak çatışmaya girmesi Rusya'nın da doğrudan müdahilini doğurur o da bize vurur. Amerika ve NATO'ya ne kadar güvenilir. Yani demem o ki Suriye bataklığında Suriye, Rusya ve İran güçlerine karşı tek başına kalabiliriz. Türkiyenin 3 devletle aynı anda savaşacak gücü yok. Suriye güçlerini vurduğumuz anda Rusya da bize vurur zaten vurmakta. Suriye, Rusya için Akdeniz'e açılan bir kapı ve oranın hamisidir.