E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporObradovic yine molasıyla gündem oldu---

Obradovic yine molasıyla gündem oldu

Obradovic yine molasıyla gündem oldu
21 Kasım 2019 - 02:52 borsagundem.com

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Obradovic, Barcelona maçında da moladaki sözleriyle gündeme oturdu. CSK maçındaki molada ettiği küfürler hafta boyu konuşulan hoca bu kez, "Lütfen rica etsem..." şeklindeki hitap ile dikkat çekti

Fenerbahçe Beko'nun THY Avrupa Ligi'ndeki başarısız sonuçları Başantrenör Zeljko Obradovic'i çileden çıkarıyor. 

Son 4 sezonda 4 kez final four'a kalan, 3 kez final oynayan ve bir şampiyonluğu bulunan Fenerbahçe Beko, bu sezon ise 9 karşılaşmada sadece 2 galibiyet alabildi. 

Oyuncuların kötü performansına çok sinirlenen Obradovic, geçen hafta CSK Moskova ile oynanan karşılaşmada mola sırasında ettiği küfürlerle gündem olmuştu. Obradovic, Barcelona maçında da mola konuşmasıyla gündem oldu.

Barcelona deplasmanında fark açılınca mola alan Fenerbahçe Beko Başantrenörü Zeljko Obradovic, yaptığı konuşmayla maça damgasını vurdu.

Obradovic, farkın 20 olmasının ardından yaptığı molada ''Sizinle böyle konuştuğum için özür dilerim. Lütfen rica etsem biraz savunma yapar mısınız?'' sözlerine kullandı.

'Felaket durumdayız'

Maç sonu konuşan Obradovic şu açıklamaları yaptı;

'6 yıl boyunca baştan sona kadar savaşan, her şeyi çok iyi anlayan ve irdeleyen bir takımdık. Şu an felaket durumdayız. Bir reaksiyon yaratmamız gerekiyor. Nasıl olacak bilmiyorum ama ben elimden geleni yapacağım. İstekli ve motivasyonlu bir takım maçı asla 16 faulle tamamlamaz. Kesinlikle savaşmadık. Zor bir süreçten geçiyoruz.'

Fenerbahçe Beko Avrupa Ligi'nde kayıp

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)