E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporObradovic: Düşünüp karar vermemiz lazım, bu böyle devam etmez---

Obradovic: Düşünüp karar vermemiz lazım, bu böyle devam etmez

Obradovic: Düşünüp karar vermemiz lazım, bu böyle devam etmez
20 Aralık 2019 - 02:37 borsagundem.com

Fenerbahçe Beko'nun Başantrenörü Obradovic, Zenit mağlubiyetinin ardından açıklama yaptı: Taraftarlarımıza kalpten teşekkür ediyorum. Gerisi...

Fenerbahçe Beko'nun Başantrenörü Zeljko Obradovic, THY Avrupa Ligi'nde Zenit'e kaybederek aldıkları 10. mağlubiyetin ardından kısa bir açıklama yaptı. 

Obradovic, , Zenit'i galibiyetinden dolayı tebrik ederek, şunları kaydetti:

"Çok zor bir andayız şu an. Reaksiyon göstermemiz gerektiği çok belli bir şey. Bu şekilde devam etmemiz imkansız. Taraftarlarımıza da destekleri için kalpten teşekkür ediyorum. Geri kalan her şeyle ilgili birazcık düşünüp karar vermemiz gerekiyor. Umarım beni anlamışsınızdır. Benim tarafımdan bu kadar bu akşam."

PLAZA: İDDİA EDİYORUM Kİ FENERBAHÇE PLAY-OFF'A KALACAK

Zenit Başantrenörü Joan Plaza, Fenerbahçe Beko gibi güçlü bir rakip karşısında çok önemli galibiyet aldıklarını dile getirdi.

Taraftarlar için müthiş bir maç olduğunu belirten Plaza, "Sıralama çok önemli değil. Bizim için büyük zafer. İddia ediyorum ki Fenerbahçe play-off'a kalacak. Çok kötü olduğumuzu düşünenlere rağmen iyi bir galibiyet aldık." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Beko'ya evinde şok

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)