E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemObama ve Putin'den Türkiye görüşmesi---

Obama ve Putin'den Türkiye görüşmesi

Obama ve Putin'den Türkiye görüşmesi
18 Nisan 2016 - 22:24 borsagundem.com

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile ABD Başkanı Barack Obama, Türkiye ile sınırın kapatılması konusunu konuştu

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve ABD Başkanı Barack Obama yaptıkları telefon görüşmesinde Suriye'de ateşkesin korunabilmesi için "Türkiye ile sınırın kapatılması" konusunu konuştu.

Kremlin'in açıklamasına göre Rusya Devlet Başkanı Putin ve ABD Başkanı Barack Obama Suriye’de ateşkesi koruma altına almak konusunda anlaştı.

Açıklamada, Putin’in telefon konuşmasında Suriyeli muhaliflerin IŞID’den ve El Nusra militanlarından ayrılması gerektiğini, Suriye ve Türkiye sınırının kapanmasına ihtiyaç duyulduğunun da altını çizdiği belirtildi.

Rusya, sınır konusunu gündeme getirerek, militanların Türkiye üzerinden Suriye’ye geçtiklerini öne sürmüştü.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ19 Nisan 2016 02:19

    Bunlar kim oluyor ki.Parelelci gibi davranıyorlar.

  • munci18 Nisan 2016 23:49

    Türkiye de emrinizi bekliyordu. 7 hazirandan sonra istediğiniz kukla hükümeti kursanız buna bile gerek kalmayacaktı. ama sizin ne mal olduğunuzu bilen ve bütün dünyaya ilan eden hükümete topunuz gelse sınır kapattıramazsınız.

  • mantığım bunu diyor18 Nisan 2016 23:12

    ben haberi okudum amaç Türkiye ekonomosi bir yandan sınırı kapatarak adı konmamış amborgo koymak ekonomik zarar vermek ayrıca giden gıda yardımların önü kesilerek türkmen ve arap kardeşlerimizin açlık ile öldürmek artı sunnilerle olan bağı kopartarak Müslümanlarla aramıza set çekmek her ikiside canilikte birbiriryle yarışır ben haberi böyle okudum ikatılmayan daha mantıklı bir açıklama yapsın